Φεβ 16 2014

Άρθρα του/της 41ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Από τη Φρουτοπία στο νησί των Πυροτεχνημάτων

Τα πυροτεχνήματά μας!!!

Ζωγράφοι, εικονογράφοι, γλύπτες, χαράκτες, ενδυματολόγοι, συντηρητές, ηθοποιοί, τραγουδοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωγραφικούς πίνακες, εγκαταστάσεις, κατασκευές, κοσμήματα, παιχνίδια, ταινίες και δρώμενα, εμπνευσμένα από τα βιβλία και τους ήρωες του Ευγένιου Τριβιζά.
Τα εκθέματα περιλαμβάνουν την αυθεντική περγαμηνή με τον Νόμο του βασιλιά Αρπατίλαου του Πρώτου, τρεις μανάβηδες μεταμορφωμένους σε βίδες, ένα σπυρί ρυζιού από το γάμο της πριγκίπισσας Δυσκολούλας, το ιπτάμενο σουρωτήρι της Χαράς και του Γκουντούν, μοναδικές ακτινογραφίες από την κοιλιά του τουνελόδρακου, το τηγάνι που έκλεψαν οι ιππότες της τηγανητής πατάτας και για πρώτη φορά σε κοινή θέα το περίφημο αόρατο πράσινο καγκουρό.

Η έκθεση «Από τη Φρουτοπία στο νησί των Πυροτεχνημάτων» διαρκεί από τις 21 Νοεμβρίου 2013 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2014 και φιλοξενείται στο μουσείο Γ. Γουναρόπουλου.

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου επισκεφτήκαμε κι εμείς το μουσείο Γουναρόπουλου και είδαμε την έκθεση «Τριβιζάς εφ΄όλης της ύλης» μάθαμε πολλά για τον Τριβιζά.Ζωγραφίσαμε και το νησί του .Το νησί των Πυροτεχνημάτων!! Και το στείλαμε στο Μουσείο Γουναρόπουλου.Θαυμάστε τα πυροτεχνήματα μας!!!!!!!!

pirotexnima1

pirotexnima2

 

 

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Από τη Φρουτοπία στο νησί των Πυροτεχνημάτων




Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.