Κάρτα στον Πρωθυπουργό

Φέτος στο Ντουμπάι, από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου, πρόκειται να  πραγματοποιηθεί  η διάσκεψης κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα  (COP28), που αποτελεί μία παγκόσμια ευκαιρία προκειμένου τα κράτη να επανεξετάσουν και να επαναπροσδιορίσουν την ατζέντα για το κλίμα. Το Διεθνές Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (FEE) και η ΕΕΠΦ, θα βρίσκονται εκεί προκείμενου να βάλουμε όλοι μαζί το λιθαράκι μας στην παγκόσμια προσπάθεια ώστε να διαφυλάξουμε τα περιβαλλοντικά αγαθά και δικαιώματα που μοιραζόμαστε όλες και όλοι.
Το σχολείο μας ήδη συμμετέχει στο διεθνές δίκτυο των οικολογικών σχολείων (ecoschools) και  θα θέλαμε κι εμείς με τη σειρά μας να συμβάλλουμε στην παγκόσμια διαβούλευση μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας. Σε αυτή λοιπόν την πολύ σημαντική προσπάθεια, οι μικροί μας μαθητές και μαθήτριες  μεταφέρουν τα αισιόδοξα μηνύματά τους για το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και την προστασία της φύσης, στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ο οποίος θα παρίσταται σε αυτό το Παγκόσμιο γεγονός.

 Τα παιδιά  παίρνουν τον λόγο για το περιβάλλον, γράφοντας ένα αίτημα, μία ανάγκη, ένα συμπέρασμα, μία ευχή, μία συμβουλή σε σχέση με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή!

                                                 Απολαύστε τα!

MixCollage 29 Nov 2023 10 23 PM 821 MixCollage 29 Nov 2023 10 32 PM 9170