Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου! Το σχολείο μας μεταμορφώθηκε σε ένα εργαστήριο όπου μικρά ξωτικά έγραφαν, ζωγράφιζαν, δημιουργούσαν και τραγουδούσαν περιμένοντας με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα. Και τι δεν κατάφεραν ! Ζωγράφισαν στα τζάμια τον Αγιο Βασίλη με τον Ρούντολφ, χιονάνθρωπους και  ένα χιονισμένο δέντρο , ενώ έφτιαξαν πολύχρωμα βιτρό για να τα παράθυρα.  Ενα χριστουγεννιάτικο δέντρο από χαρτί στόλισε την πόρτα μας.
Ετοιμαζόμαστε Πανέμορφη η τάξη μας. Φτιάξαμε και τζάκι για να μπορέσει να αφήσει τα δώρα του ο Αγιος Βασίλης

Τα παιδιά δημιούργησαν γούρια από πηλό για τη νέα χρονιά, στολίδια για το δέντρο από κουκουνάρια και χιονάνθρωπους από καπάκια , τους τρεις μάγους και χριστουγεννιάτικη κάρτα από ανακυκλώσιμα υλικά! Μέσα σε πανέμορφα κουτιά που στόλισαν όπως ήθελαν, πήραν τα στολίδια στο σπίτι τους την τελυταία ημέρα πριν τις διακοπές.

Οι δημιουργίες των παιδιών

Εγραψαν γράμμα στον Αγιο Βασίλη ζητώντας του μαγνητικά τουβλάκια και το ταχυδρομήσαμε. Φτιάξαμε και τζάκι για να μπορέσει να αφήσει τα δώρα του ο Αγιος Βασίλης. Λέτε να μας φέρει τα τουβλάκια;

Τα παιδιά έγραψαν γράμμα στον Αγιο Βασίλη ζητώντας του μαγνητικά τουβλάκια

Πριν αποχαιρετίσουμε το σχολείο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, έγινε και η γιορτή μας. Ηρθε στο σχολείο μας η γνωστή εικονογράφος Λήδα Βαρβαρούση, αφηγηθηκε και σχεδίασε μια διαδραστική χριστουγεννιάτικη ιστορία. Τα παιδιά συμμετείχαν στην ιστορία και έγιναν μέρος της.
Γιορτή

Δεν ξεχάσαμε να ετοιμάσουμε μια ηλεκτρονική κάρτα για τους γονείς, με τις ευχές των παιδιών για τη νέα χρονιά. Ευχήθηκαν όλοι οι άνθρωποι να έχουν: σπίτι, δώρα, ειρήνη, παιχνίδι, ρούχα και παπούτσια, να μην μένει κανείς μόνος του, καλοσύνη, χαρά, υγεία, δικαιοσύνη, αγάπη και οικογένεια!
Ευχές παιδιών4