Ο Τσέστερ και το μαγικό φιλάκι στο σχολείο μας!

The Kissing Hand Screen2

Το σχολείο ξεκίνησε! Κάποια μικρά παιδάκια όμως δυσκολεύονται λίγο παραπάνω να αποχωριστούν τη μαμά τους το πρωί… Για να νιώσουμε λίγο καλύτερα τις πρώτες μέρες στο νηπιαγωγείο διαβάσαμε την ιστορία του Τσέστερ , του μικρού ρακούν που δεν ήθελε να πάει στο σχολείο και να αποχωριστεί τη μαμά του.

The Kissing Hand Screen2

 Ο Τσέστερ το μικρό Ρακούν, στάθηκε στην άκρη του δάσους και έκλαιγε… “Δεν θέλω να πάω σχολείο αύριο”, είπε στην μαμά του. Θέλω να μείνω σπίτι μαζί σου…και να παίζω με τους φίλους μου… και να παίζω με τα παιχνίδια μου… να διαβάζω τα βιβλία μου… να κάνω λίγο κούνια στην ωραία μου κούνια στο δέντρο. Σε παρακαλώ να μείνω σπίτι μαζί σου;;;”

Παρακολουθήσαμε την ιστορία του Τσέστερ και σε ηλεκτρονική μορφή όλοι μαζί..

IMG 1397

   Η ιστορία του Τσέστερ μας γοήτευσε και αφού ζωγραφίσαμε κι εμείς το χεράκι μας βάλαμε στο κέντρο του το μαγικό φιλάκι μας για τη μαμά και το πήραμε σπίτι μας…

IMG 1398   IMG 1400

Τέλος, ζητήσαμε από τις μανούλες να μας στείλουν κι αυτές το μαγικό φιλάκι τους έτσι ώστε να συντροφεύει τα παιδάκια τους τις ώρες που είναι στο σχολείο!

IMG 14011

 

Αγιασμός

Οι εκπαιδευτικοί του 3ου Νηπιαγωγείου Γυθείου σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά! Σας περιμένουμε την Δευτέρα 12/9/2022 και ώρα 9:30 πμ για τον καθιερωμένο αγιασμό μας. Τα παιδιά
εισέρχονται στο χώρο του σχολείου και αποχωρούν συνοδευόμενα από τους
γονείς τους.
Με εκτίμηση
Οι νηπιαγωγοί