Για να μπούμε στο μουσείο, πρέπει πρώτα να βρούμε το μυστικό στοιχείο που κρύβεται στο εισιτήριο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ζωγραφίσετε μια ζελατίνα κόκκινη..’Ενα κομμάτι κόκκινη ζελατίνα , σαν αυτή που τυλίγει η μαμά τα γλυκά ή μια ζελατίνα για έγγραφα ή το εξωτερικό κομμάτι από μια θήκη cd …που θα το βάψουμε κόκκινο με μαρκαδόρο.Βάλτε την πάνω στο μουτζουρωμένο σημείο !!! Θα εμφανιστεί κάτι…Είναι σίγουρο ότι θα το βρείτε
Όταν βρείτε το κρυμμένο αντικείμενο … ετοιμαστείτε να μπούμε στο Μουσείο!!! Πατάμε πάνω στην εικόνα!!
Μέσα στο μουσείο πρέπει να βρείτε τον μυστικό κώδικα ο οποίος είναι κρυμμένος σε έναν πίνακα!!!
Και όταν τα καταφέρετε …θα είστε έτοιμοι να φτιάξουμε το δικό μας μουσείο.Το δικό μας “ψηφιακό μουσείο”.
Ψάξτε μέσα στο σπίτι σας και βρείτε ένα παλιό αντικείμενο. Γράψτε το ονομά του με τη βοήθεια κάποιου μεγάλου και στη συνέχεια να πείτε σε όποιον σας βοηθήσει να μας γράψει σε μια καρτούλα μερικές πληροφορίες για το αντικείμενο αυτό. Την συνέχεια την ξέρετε… φωτογραφίζετε και μας το στέλνετε για να φτιάξουμε το δικό μας μουσείο. Το Μουσείο των Μουσείων!!!
Και μέχρι να εξοπλιστεί το Μουσείο μας …. ας παίξουμε !!!Πατήστε επάνω στην εικόνα του μουσείου που θα δείτε. Ακούστε ένα τραγούδι για το μουσείο και παίξτε με τα σχετικά με αυτό παιχνίδια.Πάζλ και ασκήσεις..
Το εποπτικό υλικό που χρησιμοποιήσαμε για το ‘ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ’ προέρχεται από το twinspace του προγράμματος etwinning “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…ΜΑΖΙ”.







