Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

προγραμμα μαθηματων 282x179Δείτε το τρέχον ωρολόγιο πρόγραμμα για ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα για καθένα τμήμα ΕΔΩ.

Το Πρόγραμμα Ενημέρωσης γονέων ΕΔΩ.

Δελτίο Απογραφής Στρατευσίμων για μαθητές Γ’ Λυκείου.

Οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2026 (γεννημένοι το έτος 2005) είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2023 (από 02 Ιανουαρίου 2023 έως και 31 Μαρτίου 2023) . Για τον τρόπο υποβολής δείτε Δελτίο Απογραφής.

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής για Πανελλαδικές 2022-23.

Δείτε την τελευταία απόφαση για τις ΕΒΕ ΕΔΩ.

Ενημέρωση μαθητών/τριών μας για την Κυβερνοασφάλεια.

The Deep WebΤη Δευτέρα, 31/10/2022, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας διαδικτυακή ενημερωτική διάλεξη με εισηγητή τον κο Γεώργιο Παπαπροδρόμου, Υποστράτηγο ε.α. ΕΛ.ΑΣ., Πτυχιούχο Νομικής ΑΠΘ και Ειδικό σε θέματα Αντιμετώπισης Κυβερνοεγκλήματος. Δείτε ΕΔΩ.

Οι Ήρωες του ΄40 και της Αντίστασης εμπνέουν το παρόν μας!

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου του 1940 και το έπος της Αντίστασης 1941 – 1944. Χρόνια Πολλά !

Θυμόμαστε και Ευγνωμονούμε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του έθνους και του ανθρώπου…

 

Βράβευση αποφοίτων από Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα βραβεύσει τους μαθητές/τριες που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2022. Για λεπτομέρειες δείτε ΕΔΩ.

Προσφορές για μίσθωση λεωφορείων εκδρομής.

.jpgΤο 3ο ΓΕΛ Νέου Ηρακλείου Αττικής δέχεται προσφορές για μίσθωση τουριστικών λεωφορείων για την ημερήσια εκδρομή σε Δίστομο και Κρύα Λειβαδιάς. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/10/2022. Η προσφορά αφορά σε δύο (2) λεωφορεία 55 θέσεων και δύο (2) λεωφορεία των 50 θέσεων. Ώρα αναχώρησης: 08.30 και ώρα επιστροφής: 19.00. Καταληκτική ημέρα για κατάθεση προσφορών είναι η Δευτέρα 17/10/2022 , μέχρι τις 12.00. Στις τιμές των προσφορών να περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

5/10/2022: Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών.

μέρα εκπαιδευτικώνΗ Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, γνωστή επίσης ως Διεθνής Ημέρα Εκπαιδευτικών, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Οκτωβρίου. Καθιερώθηκε τιμώντας την ελεύθερη διδασκαλία η οποία υπογράφηκε το 1966 μέσω της απόφασης της UNESCO/ΔΟΕ για τη Σύσταση σχετικά με το Καθεστώς των Εκπαιδευτικών, που αναφέρεται στην κατάσταση και στις συνθήκες των εκπαιδευτικών σε όλο τον κόσμο. Η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών στοχεύει στο να επικεντρωθεί «στην εκτίμηση, την αξιολόγηση και τη βελτίωση όλων των εκπαιδευτικών του κόσμου» και να δώσει την ευκαιρία να εξετάσουν ζητήματα σχετικά με τους εκπαιδευτικούς και τη διδασκαλία
 

.pngΣτον Δάσκαλο- ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Σµίλεψε πάλι, δάσκαλε, ψυχές!
Κι ότι σ’ απόµεινε ακόµη στη ζωή σου,
Μην τ’ αρνηθείς! Θυσίασέ το ως τη στερνή πνοή σου!
Χτίσ’ το παλάτι, δάσκαλε σοφέ!

Κι αν λίγη δύναµη µεσ’ το κορµί σου µένει,
Μην κουρασθείς. Είν’ η ψυχή σου ατσαλωµένη.
Θέµελα βάλε τώρα πιο βαθειά,
Ο πόλεµος να µη µπορεί να τα γκρεµίσει.

Σκάψε βαθειά. Τι κι’ αν πολλοί σ’ έχουνε λησµονήσει;
Θα θυµηθούνε κάποτε κι αυτοί
Τα βάρη που κρατάς σαν Άτλαντας στην πλάτη,
Υποµονή! Χτίζε, σοφέ, της κοινωνίας το παλάτι …

*

Αν σκέφτεσαι για έναν χρόνο, φύτεψε έναν σπόρο. Αν σκέφτεσαι για δέκα χρόνια, φύτεψε ένα δένδρο. Αν σκέφτεσαι για 100 χρόνια, δίδαξε ανθρώπους. (Κομφούκιος)

Συνδρομή του σχολείου μας στο περιοδικό Philosophy Now.

IMG 2045Η βιβλιοθήκη του σχολείου μας διαθέτει από φέτος συνδρομή στο διεθνές, αγγλόφωνο περιοδικό φιλοσοφίας Philosophy Now. Οι μαθητές/τριες και οι διδάσκοντες του σχολείου μας μπορούν να ενημερώνονται και να μελετούν τον σύγχρονο φιλοσοφικό στοχασμό για ποικίλα διαχρονικά, αλλά και επίκαιρα θέματα που απασχολούν σήμερα ανθρώπους και κοινωνίες. Φιλοδοξούμε, επίσης, ότι η συνδρομή αυτή θα συνεισφέρει στην εμπέδωση της διδασκαλίας των μαθημάτων της Φιλοσοφίας και των Αγγλικών, αλλά και θα υποστηρίξει τη μελέτη των μελών της Ομάδας ΦΙΛΟσοφικού Στοχασμού του σχολείου που θα συνεχίσει και φέτος να λειτουργεί. Τα δύο πρώτα τεύχη έφτασαν. Καλή μελέτη !

Κάρτα του Ο.Α.Σ.Α. στους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ όσα προβλέπονται ΕΔΩ.

Πρόγραμμα Ενημέρωσης γονέων.

Η ενημέρωση των γονέων θα γίνεται από τους διδάσκοντες κάθε Δευτέρα. Δείτε τις ώρες για κάθε διδάσκοντα ΕΔΩ.

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων