Κι αν ήσουν εσύ;

Το σχολείο μας συμμετείχε στο Θεατρικό Φεστιβάλ-Ημέρα Δράσης για την ιστορική παρουσία των προσφύγων της Κέρκυρας κατά τον 20ο αιώνα,  που οργάνωσε το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες την Παρασκευή 27 Απρίλιου 2018,ώρα 11.30 π.μ., στην πλατεία Ανουντσιάτα στην Κέρκυρα.  Συμμετείχαν τα σχολεία: Νηπιαγωγείο Καστελλάνων Μέσης Κέρκυρας, Δημοτικό Σχολείο Ποταμού Κέρκυρας, Δημοτικό Σχολείο Λιαπάδων Κέρκυρας,Γυμνάσιο Σκριπερού Κέρκυρας με Λυκειακές τάξεις, 3ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας, 4ο Γενικό Λύκειο Κέρκυρας, Γενικό Λύκειο  Αγρού Κέρκυρας.

Οι μαθήτριές μας Χριστίνα Βλάχου,  Αναστασία Μπόγδου,  Ειρήνη Τζίμα και ο μαθητής μας Σπύρος Κατσίμης  συμμετείχαν με ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη θεατρική παράσταση «Το παιδί με τη βαλίτσα» που προετοιμάζουν, σε μια κοινή θεατρική σύνθεση-δρώμενο με τίτλο «Κι αν ήσουν εσύ;» με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών Λίνας Κούδα, Αλέκας Μπαλάφα και Τάκη Οικονόμου.

Η θεατρική ομάδα του σχολείου μας θα παρουσιάσει την παράσταση «Το παιδί με τη βαλίτσα» του Μάικ Κένι την Πέμπτη 10 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας ώρα 20:30, με δωρεάν είσοδο.

Το ταξίδι της ομάδας ποδοσφαίρου του 3ου ΓΕΛ Κέρκυρας συνεχίζεται…

Η ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας αναμετρήθηκε με την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Λευκάδας στις 17 Απριλίου στη Λευκάδα στο πλαίσιο των Ημιτελικών Αγώνων β΄ φάσης Ποδοσφαίρου Μαθητών Λυκείου. Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, η ομάδα μας επικράτησε στα πέναλτι με σκορ 2 – 0. Το σχολείο μας πέρασε στην επόμενη φάση και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ζακύνθου στη Ζάκυνθο.

Την ομάδα του σχολείου μας απαρτίζουν:
Βασίλειος Κωνστάντης
Χρήστος Γουλιαρμής
Προκόπιος Παππάς
Ελευθέριος Βορβίλας
Ιωάννης Θεοδώρου
Ηλίας Τσαουσίδης
Σπυρίδων Γκόγκος
Δήμητερ Τσάμη
Βασίλειος Ρίζος
Πέτρος Παγκράτης
Σταύρος Κέντρο
Ατάνας Βαγγέλοφ
Κωνσταντίνος Στεργίου
Σταμάτιος Μονόπωλης
Νικόλαος Ζωχιός
Σπύρο Μηλάκη
Αντώνιος Κουλούρης
Μάρκος Λάζαρης
Τους μαθητές μας συνόδευσαν οι καθηγητές Δημήτρης Κόνας και Ιωάννα Παγκράτη.