1ο Βραβείο για το βιντεογράφημα “Ελευθερία: Όνειρο ή Ουτοπία

1ο Βραβείο
Για το βιντεογράφημα
« Ελευθερία : Όνειρο ή Ουτοπία»
Θερμά και ολόψυχα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του 1ου βραβείου στον μαθητικό διαγωνισμό Βιντεογραφημάτων με θέμα « Η εφηβική ματιά στον Ύμνο για την ελευθερία, 200 χρόνια από την σύνθεσή του» που πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας . Το βιντεογράφημα του με τίτλο «Ελευθερία: Όνειρο ή ουτοπία», δημιούργησαν οι μαθητές του σχολείου με υπεύθυνες καθηγήτριες την κα Πιτρόπου Αικατερίνη και την κα Ζιάννη-Κοντονή Φωτεινή.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» στο Αιγάλεω. Είναι τιμή και αναγνώριση να διακριθούν οι μαθητές του σχολείου μας. Η εφηβική ματιά αναδεικνύει τη σημασία της επετείου που γιορτάστηκε με μεγάλη υπερηφάνεια και συναίσθημα στην χώρα μας , που έχει παλέψει για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της . Φέρνει στο προσκήνιο την ιστορία και τις αξίες που εκφράζει και έχει γίνει σύμβολο της εθνικής μας ταυτότητας και ταυτόχρονα έμπνευση για να διατηρήσουμε ζωντανό το το πνεύμα του αγώνα και της ελευθερίας στο μέλλον.

IMG 30da4643066e27c25236e987cac85d41 V

Σχετικά με 3ο ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ

Ένα από τα παλαιότερα σχολεία του Ιλίου άλλαξε φυσιογνωμία. Από το σχολικό έτος 2021-2022 λειτουργεί ως Πρότυπο Λύκειο. Καλή αρχή.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.