eTwinning School Label 2020-2021

STEM Learning Lab

eTwiinning

Αρχείο άρθρων

Σκακιστική άσκηση

Η νέα εκπροσώπηση του Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας της Τετάρτης 24/11 ανέδειξε το νέο μας Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) το οποίο αποτελείται από τους/τις:

κ. Παρασκευή Κατωμέρη (Πρόεδρος)
κ. Κώστας Βλαχόπουλος (Αντιπρόεδρος)
κ. Ράνια Τρούσα (Γραμματέας)
κ. Καίτη Παγιατάκη (Ταμίας)
κ. Αιμίλιος Δροσόπουλος (Μέλος)

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η αναβαθμισμένη ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ και όπλα μας η σύνθεση των απόψεων, η συλλογικότητα, η προβολή και η διεκδίκηση με κάθε νόμιμο τρόπο των αιτημάτων που βοηθούν την πραγματοποίηση αυτού του στόχου. Έχουμε διαπιστώσει ότι η πολύχρονη παρουσία των Συλλόγων Γονέων μέσα στα σχολεία και ιδιαίτερα εκεί όπου υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, έχει δώσει δείγματα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ Τοπ. Αυτοδιοίκησης, Εκπαιδευτικών, Γονέων, Μαθητών με σημαντικά αποτελέσματα στην καλή λειτουργία των σχολείων.

Περιμένουμε και προσβλέπουμε  στη συμμετοχή σας στις Γενικές Συνελεύσεις  και στις ομάδες – επιτροπές εργασίας που λειτουργούν με ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Με εκτίμηση,
ΚΑΤΩΜΕΡΗ Β.
Πρόεδρος Γονέων/Κηδεμόνων
κιν. 6972097130

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με το «Αστέρι της Ευχής»

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Κέρκυρας στολίσανε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και το αφιερώνουν στα παιδιά που μάχονται για τη ζωή τους, που νοσούν από μια πολύ σοβαρή ασθένεια μέσω της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής».
Γιατί τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια γιορτή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή!
‘Feliz Navidad
Feliz Navidad
Feliz Navidad
Prospero Ano y Felicidad.
I wanna wish you a Merry Christmas
I wanna wish you a Merry Christmas
I wanna wish you a Merry Christmas
From the bottom of my heart’

photo02 photo01 photo03

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων (νέα συνάντηση) Τετάρτη 24/11

Την Τετάρτη 24/11 και ώρα 17:00  στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα επαναληφθεί η Γενική Συνέλευση Γονέων/Κηδεμόνων με θέμα τις υποψηφιότητες και εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. Αναγκαία η συμμετοχή και η υποστήριξη όλων σας για τη λειτουργία του Συλλόγου.

Αγαπητοί Γονείς και κηδεμόνες,
την Τετάρτη 24/11 και ώρα 17:00  στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας θα επαναληφθεί η Γενική Συνέλευση με θέμα τις υποψηφιόητες και τις εκλογές μας για την ανάδειξη του Δ.Σ μας. Παρακαλούνται όλοι οι γονείς/κηδεμόνες  να παραστούν και όσοι επιθυμούν να θέσουν την υποψηφιότητα τους για να μπορέσει να συσταθεί το νέο ΔΣ του συλλόγου γονέων/κηδεμόνων. Σας υπενθυμίζουμε και πάλι ότι από πέρσι, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία στη χώρα μας, το Δ.Σ του συλλόγου μας λειτουργεί με προσωρινό προεδρείο.

Θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη σύστασης νέας εκπροσώπησης του συλλόγου στο σχολείο μας για την επίλυση θεμάτων που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του εκπαιδευτικού χώρου μέσα στον οποίο βρίσκονται τα παιδιά μας, και της επίλυσης προβλημάτων τα οποία χρειάζονται και τη δική μας φωνή προς τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική λειτουργία. Πρέπει όλοι μαζί, Σύλλογος Καθηγητών, γονείς και μαθητές να δώσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο.

ΚΑΤΩΜΕΡΗ Β.
Πρόεδρος Γονέων/Κηδεμόνων

 

Όταν τα παιδιά, μας εκπλήσσουν ευχάριστα…

Ο μαθητής Παπαθανασίου Δημήτρης, του τμήματος Α3 του 3 ου Γυμνασίου Κερκύρας, με αφορμή το απόσπασμα της Μαρούλας Κλιάφα « ο δρόμος για τον παράδεισο είναι μακρύς» στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, στέλνει το δικό του μήνυμα για τη διαφορετικότητα.

‘Ο άνθρωπος που έχει από σένα άλλο χρώμα
Είναι κι αυτός φτιαγμένος από νερό και χώμα…
Σαν εσένα αγαπάει, πεινάει, γκρινιάζει,
το χρώμα του δεν μας πειράζει.
Ο όμορφος ο άνθρωπος με το άλλο χρώμα’

Τι όμορφοι στίχοι! Τι όμορφη αφίσα!!!

.jpg

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Πέμπτη 18/11

Την Πέμπτη 18/11 και ώρα 17:00  στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση Γονέων/Κηδεμόνων με θέμα τις υποψηφιότητες και εκλογές. Αναγκαία η συμμετοχή και η υποστήριξη όλων σας για τη λειτουργία του Συλλόγου.

Αγαπητοί Γονείς και κηδεμόνες,
την Πέμπτη και ώρα 17.00 στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση με θέμα τις υποψηφιόητες και τις εκλογές μας. Παρακαλούνται όλοι οι γονείς/κηδεμόνες  να παραστούν και όσοι επιθυμούν να θέσουν την υποψηφιότητα τους για να μπορέσει να συσταθεί το νέο ΔΣ του συλλόγου γονέων/κηδεμόνων. Σας υπενθυμίζουμε ότι από πέρσι, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία στη χώρα μας, το Δ.Σ του συλλόγου μας λειτουργεί με προσωρινό προεδρείο.

Θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη σύστασης νέας εκπροσώπησης του συλλόγου στο σχολείο μας για την επίλυση θεμάτων που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του εκπαιδευτικού χώρου μέσα στον οποίο βρίσκονται τα παιδιά μας, και της επίλυσης προβλημάτων τα οποία χρειάζονται και τη δική μας φωνή προς τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική λειτουργία. Πρέπει όλοι μαζί, Σύλλογος Καθηγητών, γονείς και μαθητές να δώσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο, για ένα σχολείο που όπως είπε ο Βενιαμίν Φραγκλίνος ‘αποτελεί την καλύτερη επένδυση για το μέλλον των παιδιών μας που αποφέρει τον μεγαλύτερο τόκο’!

Της Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί σύντομη ενημέρωση του Διευθυντή του σχολείου κ.Μελισσά Μ., για τον κανονισμό λειτουργίας του σχολείου και τα θέματα που το απασχολούν.

ΚΑΤΩΜΕΡΗ Β.
Πρόεδρος Γονέων/Κηδεμόνων

ERASMUS+ ΚΑ2

ERASMUS+ KA1

ERASMUS+ KA1

European School Radio

Ημερολόγιο

Δεκέμβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Translate

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων