ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ-ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Λήψη αρχείου

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας

Ετος αναφοράς_ 2023-2024: Λήψη αρχείου    

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ.

   Από τις 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και τις 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2024-2025.      …Συνέχεια ανάγνωσης ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ.

ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Λήψη αρχείου ΕΝΤΥΠΟ 2.ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      1.ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ       ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ Β΄ΚΑΙ Γ΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-25      4. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-25   Κυρίες/οι, Γονείς και Κηδεμόνες, Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω: Α.  Τα αποτελέσματα των προαγωγικών…Συνέχεια ανάγνωσης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

    Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του σχολείου μας, Πετειναράκη Σταύρο, Καλικάνο Ανάργυρο, Κασαβαλίδου Κωνσταντίνα, Χριστοφοράτου Ελισάβετ, Σγαρδέλη Ιωάννη, Ντριζάρι Άγγελο, Νικολάου Παναγιώτα, Κόλα Μιρέλα και Ραμπέλι Σάρα,  οι οποίοι συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας και πέτυχαν ποσοστό άνω του 80%. 

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ

Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση