Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε έργα των μαθητών που δημιούργησαν ειδικά για αυτή την έκθεση αλλα και έργα που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Το μάθημα πλέον βγαίνει από την σχολική τάξη και την τελευταία εβδομάδα της σχολικής χρονιάς τα παιδιά θα περιηγηθούν σε ένα δικό τους μουσείο, θαυμάζοντας τις δουλειές τους αλλά και τις δουλειές των συμμαθητών τους.
Σας περιμένουμε την Πέμπτη 15 Ιουνίου να θαυμάσετε και εσείς μαζί μας τις δουλειές των παιδιών!
Α1 Οι κύκλοι του Κandinsky
Με έμπνευση τα έργα του διάσημου ζωγράφου πήραμε χαρτόνια ψαλίδια και κόλλα και δημιουργήσαμε ένα ομαδικό κολάζ.
Α1 Τα άγρια ζώα μας
Με έμπνευση από τη φύση φτιάξαμε λιοντάρια, ελέφαντες, φίδια και πολλά ακόμα ζώα και τα βάλαμε σε μια φοβερή σκηνή να κάνουν όλα παρέα.
Β1 Γνωριμία με τον Paul Klee
Οι γάτες του Klee μας δώσανε έμπνευση να φτιάξουμε τις δικές μας ζωγραφιές.
Β1 , Β2 :μύρισε καλοκαίρι και η θάλασσα με τον βυθό μας έδωσαν έμπνευση για ζωγραφική και κολάζ
Γ1 ταξίδι στο διάστημα
Γ2 ομόκεντροι κύκλοι
Με αφορμή φαινόμενα καθημερινά και στοιχεία της φύσης κάναμε μια απλή αλλά όμορφη εργασία
Γ2 το μολύβι αλλιώς
Ανακαλύπτουμε τα γκρι του μολυβιού
Γ3 η φανταστική πόλη
Με νερομπογιές, πινέλα και μία συνεχόμενη γραμμή φτιάξαμε μια πόλη φανταστική
Ε1 το γιοφύρι της Άρτας
Πολλά χαρτοκιβωτια, πολύ χαρτί του μέτρου και πολύ δουλειά για να γίνει το σκηνικό της θεατρικής παράστασης του τμήματος φτιαγμένο με τη βοήθεια των παιδιών.
Ε2 κατασκευές από χοντρό χαρτόνι
Μικρά κομμάτια από χοντρό χαρτόνι, ψαλίδια, κόλλα ακρυλική και οι μικροί αρχιτέκτονες πήραν έμπνευση από τον Βαρώτσο, τον πύργο του Άιφελ και από απλές καθημερινές εικόνες.





Ε1 Μάσκες Μπαλόνι, εφημερίδες, ακρυλική κόλλα και νερομπογιές.
Ε3 χειροποίητες τηλεοράσεις Ιστορίες των παιδιών, ενωμένες σε ένα τεράστιο ρολό κ έτοιμες για παρουσίαση






Στ1 τενεκεδουπολη
Κουτιά από γάλα, από δημητριακά και οποιοδήποτε άλλο χάρτινο κουτί, χαρτόνια, μεράκι και έτοιμη η γειτονιά.