3ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων

Δράσεις και Διδακτικές Παρεμβάσεις στο Σχολείο μας!

Ανακοίνωση

Ιούν 201912

3ο Δημοτικό σχολείο Βριλησσιων.         12/6/2019

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, από τις 8:15-11:30 θα δοθούν οι τίτλοι προόδου σε όλους τους μαθητές. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους.

Η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχεται σε όλους ΚΑΛΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ.

Η Διεύθυνση

Καλοκαιρινή γιορτή!

Ιούν 201912

Την Παρασκευή 7-6-2019 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η καλοκαιρινή μας γιορτή. Ακούσαμε τραγούδια από τη χορωδία και χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς.

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και ευχόμαστε στα παιδιά της Στ’ καλό ταξίδι στο συναρπαστικό ταξίδι της γνώσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που υλοποίησαν τη γιορτή αυτή καθώς και το σύλλογο γονέων για τη βοήθεια του.

Και του χρόνου!

Βιβλιοπαρουσιαση Α τάξη!

Ιούν 20196

Την Πέμπτη 8/05/19 επισκέφθηκε το σχολείο μας η συγγραφέας Βιβη Καββαδά. Μαζί με την εικονογράφο και εικαστικό του σχολείου μας Ελένη Πεχλιβάνη διάβασαν το βιβλίο «Νασος το ελεφαντάκι, η νέα πατρίδα». Στη συνέχεια έκαναν διάφορες χειροτεχνίες και παιχνίδια με τα παιδιά της Α τάξης.

 

«Μικρός Πρίγκιπας» από Β’ και Στ’!

Ιούν 20194

Οι μικροί μαθητές των Β΄1 και Στ΄1 τάξεων του σχολείου μας, γνώρισαν τον Antoine Saint – Exupery και με τη βοήθειά του ταξίδεψαν στη γη και στο διάστημα και γνώρισαν τον «Μικρό Πρίγκιπα»!

Παίζοντας και τραγουδώντας στα ελληνικά (Β’1) και γαλλικά (Στ΄1), μας πήραν μαζί τους στο ταξίδι τους και μας θύμισαν πως:

«Μονάχα με την καρδιά βλέπεις καθαρά. Το ουσιώδες είναι αόρατο στα μάτια».

Οι εκπαιδευτικοί

Δαρειώτου Ελένη

Πλαταρά Ζαφειρία

Καλοκαιρινή γιορτή!

Ιούν 20194

Πρόσκληση γιορτή λήξης σχολικού έτους

Τρίτη ,4 Ιουνίου 2019

Την Παρασκευή 7/06/2019 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή τέλους της σχολικής χρονιάς 2018/19 στο σχολείο μας.

Την ημέρα της γιορτής θα γίνει μεταφορά του πρωινού ωραρίου και όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/μαθήτριες θα έρθουν το απόγευμα.

Σας περιμένουμε !!!

Προστασία από τα ατυχήματα!

Μαΐ 201914

Στις 7/5/2019 πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής πρόγραμμα στους μαθητές της Δ2 τάξης για την προστασία από τα ατυχηματα.

Η παρουσίαση έγινε από τους φοιτητές του τμήματος.

Βράβευση του σχολείου μας!

Μαΐ 201910

3ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων                                                                       15/5/2019

Αγαπητοί μαθητές, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00 στην αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» του πάρκου «Μίκης Θεοδωράκης», θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση βράβευσης των σχολείων για τη δράση: «Ανακυκλώνουμε γιατί ,μετράει». Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε όποιοι μαθητές μπορείτε σε αυτή την εκδήλωση και να παραλάβετε τον έπαινο του σχολείου και δώρα που θα προσφερθούν. Σας περιμένουμε!!!

Η Διεύθυνση

Δράση για τους πυρόπληκτους στο Μάτι!

Απρ 201919

Με αφορμή τις μέρες του Πάσχα, και με πρωτοβουλία της μαμάς κυρίας Χρύσας Χάρμπα, στα τμήματα Β1 και Β2 του σχολείου μας οργανώθηκε μια δράση για να κατασκευαστούν λαμπάδες, να πλαστούν και να ψηθούν κουλούρια, και να αγοραστούν τσουρέκια για τους πυρόπληκτους στο Μάτι.

Η ανταπόκριση γονέων και παιδιών ήταν μεγάλη και συγκινητική, ειδικά τα παιδιά χάρηκαν πολύ φτιάχνοντας τις λαμπάδες. Τα είδη που φτιάχτηκαν και συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν στην εθελοντική οργάνωση Προτέκτα Ιλίου, για να τα μοιράσει στους συνανθρώπους μας. Και του χρόνου με υγεία, αγάπη και διάθεση προσφοράς!

Έκκληση για τρόφιμα και είδη !

Απρ 201918

Ανταποκρινόμαστε στην έκκληση για τρόφιμα και είδη που χρειάζεται το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφειο Καλλιθέας . Οι ανάγκες αφορούν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, φάρμακα και αναλώσιμα υλικά δημιουργικής απασχόλησης.

Στην συγκεκριμένη δομή φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας μέχρι 8 ετών, τα οποία είτε δεν έχουν γονείς είτε τα έχει απομακρύνει η Πρόνοια από το ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον.

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε!
Μπορείτε να φέρνετε τις προσφορές σας στον ΟΚΠΑΔΒ Λ. Πεντέλης 62 καθημερινά από τις 07.30-16.30

 

 https://www.facebook.com/766286426751671/posts/2850146985032261/

Σας ευχαριστούμε πολύ

 

Με εκτίμηση

Β.ΑΡΣΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΠΑΔΒ

Ανακοίνωση για τις αιτήσεις εγγραφών μαθητών/τριών Α΄ τάξης!

Απρ 201918

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Οι εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης (οι γεννηθέντες το 2013) πραγματοποιούνται από  6-20 Μαΐου 2019 , ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη 11.30΄-13.15΄ και Τρίτη  και Παρασκευή  8.30-10.30

Σύμφωνα με το Π.Δ. 79/2017 τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την αίτηση εγγραφής στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

α. Βεβαίωση φοίτησης στο νηπιαγωγείο.

β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια. Οι γονείς που για οποιουσδήποτε άλλους λόγους (προσωπικά δεδομένα και πιθανές παρενέργειες) δεν επιθυμούν τον εμβολιασμό των παιδιών τους, οφείλουν να προσκομίζουν βεβαίωση ιατρικής αντένδειξης από : α) Περιφερειακά Γενικά Νοσοκομεία, ή β) Δ/νσεις Υγιεινής της οικείας Νομαρχίας, ή γ) Ιατροκοινωνικά Κέντρα, ή δ) Ασφαλιστικούς φορείς, ή ε )ιδιώτες ιατρούς, σύμφωνα με τον κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας Ν.3418/28-11-2005(τ. Α’ ΦΕΚ 287).

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή  ( (Α.Δ.Υ.Μ.). Το Α.Δ.Υ.Μ. καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κλπ) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία). Το σχετικό έντυπο του Ατομικού Δελτίου Υγείας θα σας δοθεί κατά την ημέρα της εγγραφής, προκειμένου να το προσκομίσετε στο σχολείο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριαςΕίναι απαραίτητο να προσκομίσετε στο Σχολείο μας μαζί με έναν  λογαριασμό ΔΕΚΟ (στο όνομα ενός γονέα), το μισθωτήριο οικίας θεωρημένο από την οικία εφορία ή το συμβόλαιο ιδιοκτησίας της οικίας διαμονής. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο της  Διεύθυνσης τις               εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Βριλήσσια,  19 Απριλίου 2019

Η Διευθύντρια

 

« Παλιότερα άρθρα


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων