ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς,

Καλημέρα σας και καλή σχολική χρονιά!!!!

Για όσους δεν το γνωρίζετε σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα λειτουργήσει τελικά ως 6/θέσιο και έχει τοποθετηθεί ήδη δασκάλα.

Ο αγιασμός θα τελεστεί τη Δευτέρα 19/09/2022 και ώρα 8.15 π.μ. Στη συνέχεια τα παιδιά θα μπούνε στις τάξεις για μάθημα. Παρακαλώ να κρατάνε μαζί τους την τσάντα τους για να βάλουν τα βιβλία που θα τους δώσουμε, ένα πρόχειρο τετράδιο, ένα μπλοκ ζωγραφικής, μία κασετίνα με μολύβια, μπογιές κτλ. για να απασχοληθούν.

Επειδή ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί όλες οι ώρες των ειδικοτήτων, τις δύο πρώτες ημέρες (Δευτέρα και Τρίτη) όλες οι τάξεις θα σχολάσουν στις 12.25 μ.μ. Τις υπόλοιπες ημέρες της πρώτης εβδομάδας (από Τετάρτη 21/09/2022 μέχρι και την Παρασκευή 23/09/2022) θα σχολάνε 13.15 μ.μ. Τα δρομολόγια των μεταφερόμενων μαθητών θα γίνουν κανονικά, ξεκινώντας με το πρώτο πρωινό δρομολόγιο στις 7.00 π.μ. από το Μόδι. Για τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα ενημερωθείτε με νεότερο μήνυμα.

Φέτος δεν υπάρχει υποχρέωση υποβολής των μαθητών σε εβδομαδιαία τεστ και η χρήση της μάσκας είναι προαιρετική. Όμως, όποιος έχει συμπτώματα νόσησης παραμένει στο σπίτι και υποβάλλεται σε τεστ (rapid ή PCR). Εάν βρεθεί θετικός πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα 5 ημέρες. Στη συνέχεια και αφού έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα προσέρχεται στο σχολείο με την υποχρέωση να φοράει μάσκα για τις επόμενες πέντε ημέρες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαι στη διάθεσή σας.

Τηλέφωνο σχολείου: 28210 61267

E-mail σχολείου: mail@3dim-platan.chan.sch.gr

Εύχομαι να έχουμε μία καλή συνεργασία.

 

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του Δ.Σ. Γερανίου και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Αγιασμός και έναρξη σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 12/9/2022 και ώρα 09:00 θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την  έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΔΣ Γερανίου