Θερμά συλληπητήρια

Ο σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας συνάδελφου Μπάμπη Κατσού, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας.

Η απώλειά του είναι αισθητή σε όλους μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Χθες το μεσημέρι, εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα, έφυγε από τη ζωή                    ο συνάδελφός μας Μπάμπης Κατσός, από ανακοπή καρδιάς.

     Ο Μπάμπης γεννήθηκε το 1964. Μεγάλωσε στα Εξάρχεια, όπου και δούλεψε ως δάσκαλος.

   Συμμετείχε από όταν διορίστηκε, σε κάθε συλλογική προσπάθεια. Συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στη δημιουργία του δικτύου των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ.

    Δούλεψε χρόνια στο Δημοτικό της Κωλέττη στα Εξάρχεια (Σύλλογος Αθηνά) και κατόπιν στο Μοσχάτο στο 3ο Δημοτικό, στο Σύλλογό μας.

     Δραστήριο μέλος του Συλλόγου, μαχητικός σύντροφος, σεμνός και ευγενικός, πάντα γελαστός και πρόθυμος να αναλάβει ό,τι χρειαζόταν, παρών σε όλα τα κοινωνικά κινηματικά γεγονότα.
Μαζί του και με την απεριόριστη βοήθειά του φτιάχτηκαν τα γραφεία του Συλλόγου, στο υπόγειο του 3ου Δημοτικού Καλλιθέας.
Το χωριό του Ταξιάρχης Κύμης Ευβοίας ήταν από τα μαρτυρικά χωριά, που χτυπήθηκε από τα ναζιστικά στρατεύματα το 1944. Ο Μπάμπης, μέσω του Συλλόγου του χωριού του πρωτοστάτησε για την  δημιουργία του δικτύου μαρτυρικών χωριών και πόλεων.

    Η κηδεία του συναδέλφου μας θα γίνει την Τρίτη 14:30
στο χωριό   Ταξιάρχης Κύμης Ευβοίας, στο ιερό ναό του
Αϊ Γιώργη, στην είσοδο του χωριού.

Πούλμαν θα αναχωρήσει την Τρίτη το πρωί, στις 9:30 π.μ. από την οδό Θησέως, μπροστά από τον Κωτσόβολο, Θησέως 256.

 

ΠΗΓΗ: Σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καλλιθέας-Μοσχάτου “Έλλη Αλεξίου”

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

3Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου2015 και ώρα 19:οο, στον αύλειο χώρο, το Σχολείο μας παρουσιάζει μουσικοχορευτικά δρώμενα με τίτλο:

“Τα στοιχεία της Φύσης”

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να είστε κοντά μας.images

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Οι εκπαιδευτικοί

&

οι μαθητές.