3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ

Ιστολόγιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων

Λογισμικά

Ασφάλεια-Antivirus

Avira AntiVir Personal

Είναι απο τα κορυφαία δωρεάν προγράμματα προστασίας του pc σας γιατί είναι ικανό να εντοπίζει με επιτυχία όλους τους ιούς και όλες τις κακόβουλες απειλές. Γρήγορο, ικανό, αξιόπιστο είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά του. Εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο, καταναλώνει ελάχιστους πόρους και ενημερώνεται αυτόματα.

Λήψη


Avast! Free Antivirus

Είναι ένα από τα πιο ισχυρά δωρεάν προγράμματα antivirus της αγοράς. Θα κρατήσει τον υπολογιστή σας σε τέλεια κατάσταση καθώς είναι ικανό να εντοπίζει τους περισσότερους ιούς, worms και trojans που υπάρχουν στο internet. Έχει ένα μόνιμο σύστημα ενημέρωσης το οποίο σας επιτρέπει να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Λήψη


AVG Antivirus Free

Είναι ένα ισχυρό δωρεάν πρόγραμμα που προστατεύει το pc σας καθώς εντοπίζει και διαγράφει όλων των ειδών τις ηλεκτρονικές απειλές, τους ιούς και τα spyware. Διαθέτει εξελιγμένες και δυνατές μηχανές σκαναρίσματος και ενημερώνεται συνεχώς έτσι ώστε να έχετε πάντα τα πιο καινοτόμα και αξιόπιστα εργαλεία προστασίας.

Λήψη


Pc Tools AntiVirus Free

Προσφέρει δωρεάν βασική προστασία για τον υπολογιστή σας απο κακόβουλο λογισμικό. Διαρκή προστασία σε πραγματικό χρόνο. Κάνει αυτόματα ενημέρωση για νέους ιούς και κακόβουλες απειλές. Η εγκατάσταση, η λειτουργία και η παραμετροποίηση του ειναι πολύ εύκολη και δεν θα σας προβληματίσουν καθόλου.

Λήψη


BitDefender Antivirus Free

Το BitDefender Antivirus Free είναι καλό λογισμικό με όλες τις κλασικές δυνατότητες όπως άμεσο scan αρχείων, προγραμματισμένο scan, quarantine και άλλες πολλές. Επιπλέον μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του αφού υπάρχουν πολλά διαφορετικά skin για αυτό το δωρεάν πρόγραμμα.

Λήψη


Panda Cloud Antivirus

Το Panda Cloud Antivirus είναι ένα καλό δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Ενσωματώνει πολλές σύγχρονες τεχνολογίες προστασίας από διαδικτυακές απειλές και όχι μόνο. Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει ενα καλοσχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον.

Λήψη


Comodo Antivirus

Είναι ένας ευέλικτος κυνηγός κακόβουλου λογισμικού με πάρα πολλές δυνατότητες. Αναγνωρίστε, μπλοκάρετε και αφαιρέστε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας με αυτό το δωρεάν, ισχυρό αντιβιοτικό εργαλείο. Παραμετροποιήσιμο σε κάθε πτυχή του και με πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Λήψη


ClamAV

Ένα ελαφρύ και παράλληλα ανοικτού λογισμικού πρόγραμμα αντιμετώπισης ιών, το οποίο κρατά το pc σας σε ασφαλή κατάσταση. Δεν σαρώνει όλο τον σκληρό, αλλά εστιάζει κυρίως στα προγράμματα που εγκαθιστάτε και χρησιμοποιείτε ως χρήστες, μειώνοντας σε σημαντικό βαθμό τον φόρτο της σάρωσης.

Λήψη


McAfee Labs Stinger

Το McAfee Labs Stinger μπορεί να απομακρύνει worms και ιούς από το σύστημα σας μετά από μια μόλυνση, καθώς εμπεριέχει μια μεγάλη βάση δεδομένων για τους πιο σύγχρονους και δημοφιλείς ιούς όπως και τις παραλλαγές τους. Αναγνωρίζει χιλιάδες ιούς, trojans και άλλα συναφή κακόβουλα προγράμματα.

Λήψη


ClamWin Free Antivirus

Το ClamWin είναι ένα antivirus πρόγραμμα ανοιχτού λογισμικού κατάλληλο για όλους, που εδώ και αρκετό καιρό επιδεικνύει πολύ καλά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση ιών, spyware και διάφορων άλλων απειλών. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι μικρές απαιτήσεις σε πόρους συστήματος.

Λήψη


Comodo Cleaning Essentials
Πρόκειται για ένα εργαλείo αντιμετώπισης ιών που θα σας βοηθήσουν στον εντοπισμό και την κατάργηση κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα μπορεί να ελέγξει ολόκληρο το σύστημα ή μόνο τις περιοχές που του ορίζετε και σας παρέχει ορισμένες ενδιαφέρουσες επιλογές ρύθμισης παραμέτρων.

Λήψη


Rising Antivirus Free

Εκτός από την όμορφο περιβάλλον εργασίας του, που θα αρέσει στους περισσότερους χρήστες, το δωρεάν αυτό πρόγραμμα είναι εξοπλισμένο με σωρεία αξιόλογων εργαλείων και δυνατοτήτων που προσφέρουν πραγματικά αληθινή ασφάλεια στον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο.

Λήψη


Returnil System Safe Free

Δημιουργεί έναν κλώνο του λειτουργικού σας συστήματος, επιτρέποντας σας να δουλέψετε σε ένα εικονικό περιβάλλον. Στην περίπτωση που μολυνθείτε από κακόβουλο λογισμικό, το αληθινό λειτουργικό σας δεν θα έχει μολυνθεί ποτέ και το μόνο που χρειάζεται για να εξοντώσετε το πρόβλημα είναι να επανεκκινήσετε τον pc σας.

Λήψη


Microsoft Security Essentials

Παρέχει προστασία στον οικιακό σας υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο, αποτρέποντας την εισβολή ιών και την εκτέλεση λογισμικού κατασκοπίας και άλλου κακόβουλου λογισμικού. Εγκαθίσταται εύκολα και διατηρείται πάντα ενημερωμένο. Εκτελείται αθόρυβα και αποτελεσματικά στο παρασκήνιο.

Λήψη


ZenOK

Με το δωρεάν antivirus ZenOK μπορείτε να μπλοκάρετε ιούς, spyware, επικίνδυνα trojans, worms, bots και rootkits. Προστατεύστε τα προσωπικά σας δεδομένα από phishing ιστοσελίδες και διαφυλάξτε το σύστημα σας. Μια αξιόπιστη λύση για τον υπολογιστή σας.

Λήψη


Kingsoft PC Doctor

Είναι ένα δωρεάν antivirus που προσφέρει αποτελεσματική και αποδοτική λύση προστασίας με ταχύτερη λειτουργία και μειωμένη χρηση της cpu. Εντοπίζει τις αναδυόμενες απειλές και καταργεί τις κρυφές απειλές από τον pc σας. Παρέχει επίσης εργαλεία όπως η προστασία συσκευων usb, disk cleaner, καθαρισμό ιστορικού.

Λήψη


Wormblaster Antivirus Remover

Σας βοηθάει να αναγνωρίσετε και να διαγράψετε μια ευρεία ποικιλία από διαδικτυακές απειλές, να βελτιώσετε την απόδοση του pc σας και να επιδιορθώσετε μολυσμένα αρχεία. Προσφέρει ικανοποιητική προστασία, γρήγορο σκανάρισμα ιών και τακτικές ενημερώσεις όλων των καινούργιων απειλών.

Λήψη


NANO AntiVirus

Είναι μια ισχυρή και προηγμένη εφαρμογή σχεδιασμένη να σας παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς σας έτσι εγγύηση για την ασφάλεια των πληροφοριών σας κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας σας. Διαθέτει ένα εύχρηστο περιβάλλον και καταναλώνει λίγους πόρους.

Λήψη


Digital Defender Antivirus Free

Ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα προστασίας απο ιούς. Είναι πολύ γρήγορο, δεν δεσμεύει πολλούς πόρους συστήματος και είναι πολύ απλό στην χρήση. Στην δωρεάν έκδοση του προσφέρει ένα βασικό επίπεδο ασφάλειας του pc σας, απο παντός είδος κακόβουλης απειλής.

Λήψη


DriveSentry Desktop

Μια εύχρηστη και αρκετά αποτελεσματική λύση προστασίας του υπολογιστή σας από ανεπιθύμητα στοιχεία. Προσφέρει μηχανή ανίχνευσης και καταπολέμησης ιών και άλλων ανεπιθύμητων προγραμμάτων αλλά και παρακολούθηση των ενεργειών του υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο.

Λήψη


eScan Antivirus Toolkit

Είναι ένα δωρεάν εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε και να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από ιούς, spyware, adware και κάθε είδους κακόβουλου λογισμικού, που μπορεί να τον έχουν μολύνει. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να τρέξει απευθείας από μονάδες όπως flash drives ή απο cd.

Λήψη

Εφαρμογές – Γραφείου

OpenOffice

Είναι ένα ολοκληρωμένο, δημοφιλές αλλά και πολύ λειτουργικό πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει ένα επεξεργαστή κειμένου writer, ένα υπολογιστικό φύλλο calc, ένα δημιουργό παρουσιάσεων impress, ένα πρόγραμμα σχεδίασης draw, μια διαχείριση βάσεων base και μια μαθηματικών τύπων math.

Λήψη


LibreOffice

Δημιουργήστε όλα τα έγγραφα του γραφείου σας με αυτή την εντυπωσιακή δωρεάν σουίτα. Αποτελεί ένα εξαιρετικό αντικαταστάτη του εμπορικά διαθέσιμου microsoft office. Όπως και ο ‘αδερφός’ του, το OpenOffice, είναι πολύ ικανό εργαλείο που μπορεί να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες του γραφείου ή της επιχείρησης σας.

Λήψη


AbiWord

Το AbiWord είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, όμοιο στην αίσθηση και την εμφάνιση με το microsoft word. Είναι ιδανικό για να γράφετε γράμματα, αναφορές, βιογραφικά και υπενθυμίσεις. Είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κείμενου με εξαιρετικές δυνατότητες και απλοϊκό περιβάλλον εργασίας.

Λήψη


Gnumeric

Ο στόχος του Gnumeric είναι να γίνει το καλύτερο πρόγραμμα λογιστικών φύλλων. Δημοφιλές πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων. Ενσωματώνει λειτουργίες όπως οι διορθώσεις σφαλμάτων της εφαρμογής, όμορφα γραφικά, δυνατότητα εκτύπωσης και υποστηρίζονται πλέον περισσότερες μορφές αρχείων.

Λήψη


Scribus

Αποτελεί ένα πολύ δυνατό εργαλείο για την δημιουργία διατάξεων σελίδων (αφίσες, φυλλάδια, περιοδικά κλπ), Είναι σχεδιασμένο για ευέλικτη διάταξη σελίδας και τυπογραφία και έχει την ικανότητα να προετοιμάζει αρχεία για επαγγελματικής ποιότητας στοιχειοθεσία. Δημιουργεί κινούμενες και διαδραστικές παρουσιάσεις pdf.

Λήψη


Serif PagePlus SE

Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που κάνει εύκολη την δημιουργία επαγγελματικών εγγράφων. Περιλαμβάνει προεπιλεγμένα πρότυπα για φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, γράμματα, κατάλογους, ενημερωτικά μηνύματα και πόστερ. Απλά διπλοπατήστε το πρότυπο που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σας και είστε έτοιμοι.

Λήψη


Universal Viewer

Είναι ένα μικρό, αλλά πολύ ικανό πρόγραμμα προβολής αρχείων που υποστηρίζει πολλαπλές μορφές αρχείων: κείμενο, unicode, rtf, utf-8, αρχεία γραφικών (bmp, jpg, gif, png, tga, tiff), αρχεία πολυμέσων (avi, mpeg, wmv, mp3, midi), αρχεία internet (html, pdf, xml, mht), αρχεία εφαρμογών γραφείου (xml, doc, xls, ppt) και άλλα.

Λήψη


Stickies

Ενα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα μέσω του οποίου μπορείτε να κολλάτε σημειώσεις στην επιφάνεια εργασίας του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν εκατοντάδες μικρά κίτρινα και κόκκινα χαρτάκια κολλημένα παντού και είναι μια ιδιαίτερα καλή και οικολογική λύση.

Λήψη


ObjectDock Free

Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο προσθέτει μια skinnable επιφάνεια εργασίας στα windows. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλείς desktop enhancement προγράμματα. Επιτρέπει στους χρήστες να οργανώσουν τις συντομεύσεις, τα προγράμματα και τις εκτελούμενες εργασίες σε ένα πιο ελκυστικό και διασκεδαστικό animated dock.

Λήψη


Calibre

Διαχειριστείτε, προβάλετε, μετατρέψτε, συγχρονίστε, αποκτήστε απομακρυσμένη πρόσβαση στα ηλεκτρονικά βιβλία σας. Είναι ένα όλα σε ένα εργαλείο διαχείρισης ηλεκτρονικών βιβλίων που θα σας οργανώσει. Ένα πανίσχυρο εργαλείο συγχρονισμού που μπορεί να διαχειριστεί αρκετές διαφορετικές συσκευές.

Λήψη


Real Desktop

Λειτουργήστε το pc σας με την αίσθηση των τριών διαστάσεων δίνοντας ζωή στην επιφάνεια εργασίας των windows. Είναι μια εφαρμογή που θα κάνει το desktop σας μοναδικό και θα σας δώσει μια πρόγευση από το άμεσο μέλλον. Τα εικονίδια συμπεριφέρονται πιο ρεαλιστικά, σαν πραγματικά αντικείμενα στο γραφείο σας.

Λήψη


RJ TextEd

Eίναι ένας πλήρης επεξεργαστής κειμένου και κώδικα, με υποστήριξη unicode και τονισμό σύνταξης. Η λειτουργικότητα του επεκτείνεται πέρα από τα αρχεία κειμένου και περιλαμβάνει υποστήριξη για την επεξεργασία html με ενσωματωμένη προεπισκόπηση, ορθογραφικός έλεγχος, αυτόματη ολοκλήρωση και άλλα.

Λήψη


WinAlarm

Ένα ελαφρύ και εύκολο στην χρήση πρόγραμμα ειδοποιήσεων. Χωρίς πρόσθετα, απλά περιέχει τα βασικά και το κάνει πολύ καλά. Δημιουργήστε ειδοποιήσεις με μηνύματα που θα σας υπενθυμίσουν σημαντικά γεγονότα. Εάν χρειάζεστε βοήθεια στην οργάνωση του προγράμματός μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Λήψη

Αφήστε μια απάντηση