Δεντροφύτευση

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου ομάδα μαθητών του σχολείου μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και συμμετείχε στη φύτευση 80 δέντρων στον κεντρικό ιστό της πόλης.

Οι μικροί μαθητές με ζήλο και ενθουσιασμό συνέβαλλαν   στην αισθητική  αναβάθμιση του κέντρου της πόλης και στη βελτίωση του μικροκλίματος της.

.png

Τους ευχαριστούμε θερμά και τους συγχαίρουμε για την ευαισθησία και τον εθελοντισμό τους.

ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ

Photo Collage Maker 2022 12 17 05 31 40

Χριστούγεννα είναι αγάπη, χαρά, ελπίδα

 

Αυτή μοίρασαν το βράδυ της Παρασκευής οι μαθητές του σχολείου μας σε όλη την πόλη. Με τα φαναράκια τους αναμμένα και και την καρδιά τους ανοιχτή σκόρπισαν λίγη από την μαγεία των Χριστουγέννων!

Χριστούγεννα! Ήρθε πάλι η στιγμή να ξαναχτίσουμε αναμνήσεις.

Ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε, να αγκαλιαστούμε σφιχτά, να ευχηθούμε, να μοιραστούμε, να ανοίξουμε την καρδιά μας, για να χωρέσει μέσα όλος ο κόσμος!!!

Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Photo Collage Maker 2022 12 22 08 36 18

Μια διαφορετική γιορτή από αυτές που έχουμε συνηθίσει πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου μας την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Οι  μαθητές του σχολείου μας προσήλθαν με την γιορτινή τους διάθεση, πολλά χαμόγελα μαζί με τους γονείς τους. Ζωγράφισαν, τραγούδησαν, κατασκεύασαν χειροτεχνίες, φωτογραφήθηκαν, χόρεψαν και γεύτηκαν υπέροχα χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Photo Collage Maker 2022 12 12 09 14 45Οι μαθητές της Β τάξης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημάρχου της πόλης μας κ. Ζαμπούκη Ιωάννη, μετέβηκαν τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο γραφείο του Δημάρχου οπού και στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του γραφείου του. Οι μαθητές μας, τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον κ. Ζαμπούκη. Τέλος, μετά τα παραδοσιακά μελομακάρονα που μοιραστήκαν στα παιδία, ευχήθηκαν με τη σειρά τους σε όλους τους εργαζομένους. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δήμαρχο και τους εργαζόμενους του γραφείου του για τις όμορφες στιγμές που δημιούργησαν για τους μικρούς μας μαθητές.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους!!!

Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

SKM C364e22120911190 page 0001
Δημιουργία των μαθητών της Γ΄ τάξης.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30 μ.μ. στην αυλή του σχολείου μας…

Σας περιμένουμε όλους: γονείς, παιδιά, δασκάλους, παππού και γιαγιά

Μαζί σας να γιορτάσουμε

σαν τα μικρά παιδάκια.

Στολίδια, ευχές να φτιάξουμε

με γκλίτερ, ψαλιδάκια

και να τις στείλουμε μαζί σε όλα τα παιδάκια!

Καλά Χριστούγεννα!!!

SKM C364e22120911200 page 0001
Δημιουργία των μαθητών της Γ’ τάξης.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Photo Collage Maker 2022 12 07 05 44 41Με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου,  οι κυρίες Τζαβέλλα Χριστίνα, Ψυχολόγος  και Παρασχάκη Μαριλία, Κοινωνική Λειτουργός, πραγματοποίησαν ποικίλες δράσεις σε τάξεις του σχολείου μας . Στόχος τους ήταν η ευαισθητοποίηση των μικρών μας μαθητών επί ζητημάτων ισότιμης πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία στην εκπαίδευση, η  κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, μπαίνοντας στην θέση αυτών των ατόμων, μέσω παιγνιώδους μορφής.

ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Photo Collage Maker 2022 12 01 06 40 48Οι μαθητές τη Γ’ τάξης συνοδεία της εκπαιδευτικού της τάξης κας Ευθυμιάδου Γεωργίας φιλοξενήθηκαν στο Sali Boutique Hotel, όπου η κα Αργυρακάκη Χρύσα τους υποδέχτηκε και τους ενημέρωσε για την προέλευση του εθίμου της Βαρβάρας. Στο τέλος οι μαθητές μας γεύτηκαν μια εκπληκτική Βαρβάρα και παραδοσιακές λαλαγγίτες.

Ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη, ενημερωτική και γευστική φιλοξενία!