Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2022-2023

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για τη διαδικασία εγγραφής των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης στο Μουσικό Γυμνάσιο.

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2022_2023

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης συναντήθηκαν με έναν συγγραφέα, τον συντοπίτη μας δημοσιογράφο και συγγραφέα παραμυθιών  κ. Βασίλη Κάργα. Συνομίλησαν μαζί του, έγιναν αφηγητές  παραμυθιών, υποδύθηκαν τους ήρωες παραμυθιών και στο τέλος έπαιξαν ένα θεατρικό παιχνίδι.

Μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς

Σας γνωστοποιούμε ότι η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου, επειδή συμπίπτει με Κυριακή, μετατίθεται τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Επομένως, οι σχολικές μονάδες Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης αρχίζουν τα μαθήματα την Τρίτη 3 Μαΐου 2022, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

 

Μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς

 

 

Συμμετοχή σε διαγωνισμούς

Με την ολοκλήρωση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικών Δημοτικού  ” ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”

Aristotelis 2020 banner 

 

και του 16ου μαθητικού Διαγωνισμού ” Παιχνίδι και Μαθηματικά”

mathimatiki

θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης που συμμετείχαν. Επίσης,  να συγχαρούμε τους εκπαιδευτικούς για την παρότρυνση και υποστήριξη που προσφέρουν στους μαθητές τους και την εθελοντική βοήθεια για την διεξαγωγή των διαγωνισμών.

Ενημέρωση σχετικά με τον προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο νόσησης (self test)

Σας ενημερώνουμε πως, σύμφωνα με την 37628/ΓΔ4/01-04-2022 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ :

Ο προληπτικός διαγνωστικός έλεγχος νόσησης (self test) από τον κορωνοϊό COVID-19 μέσω δωρεάν αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου είναι υποχρεωτικός για το σύνολο των μαθητών/τριών όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης (self test), από τη Δευτέρα 4 Απριλίου, διενεργείται μία (1) φορά πριν από την Τρίτη κάθε σχολικής εβδομάδας και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη μετά από διακοπές εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας, ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την πρώτη ημέρα προσέλευσης στη σχολική μονάδα.

Αποτελέσματα Διαγωνισμού – Αστέρι της Ευχής 2021 – 2022

Μέσα από περισσότερες από 2000 συμμετοχές, φέτος, στον διαγωνισμό Σχεδίασε το Αστέρι σου, στην κατηγορία τραγούδι  βραβεύτηκε η συμμετοχή των μαθητών της Γ ΄ (Γ1 & Γ2) τάξης του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε τους μικρούς μας μαθητές  για την υπέροχη ομαδική τους δουλειά και τις εκπαιδευτικούς, Μπαρμπαγιάννη Χριστίνα, Τουκτούκα Σοφία και Τσαβέ Βασιλική.

Συγχαρητήρια σε όλους !!!

εικόνα

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ