ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

Η Διευθύντρια και Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δ.Σ. Αλεξ/πολης

εύχονται σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους

Καλά Χριστούγεννα

και το 2020 να είναι μια χρονιά με υγεία, χαρά, ελπίδα και ευχάριστες στιγμές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

στο πλαίσιο του Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ
στο σχολείο μας, σας κοινοποιούμε το  διαιτολόγιο της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου , προς ενημέρωσή σας.

ΒΟΥΤΙΑ …… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Την Παρασκευή 13/12/2019 πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα, η Ετήσια Συνάντηση Αντιπροσώπων της Παιδικής HELMEPA. Στη συνάντηση αυτή συμμετέχουν 13 εθελοντές εκπαιδευτικοί, που υλοποιούν το πρόγραμμα «Βουτιά στον Ωκεανό», απ’ όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος και συνοδεύονται από έναν συντονιστή/μαθητή των ομάδων τους.

Ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας όταν ενημερωθήκαμε ότι η Γ΄ τάξη του σχολείου μας θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης, γιατί έχει υλοποιήσει τις περισσότερες περιβαλλοντικές δράσεις του προγράμματος κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019 και ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που συμμετείχε στο εν λόγω πρόγραμμα.

 

Φορώντας το μπλουζάκι με τα ονόματα όλων των παιδιών της τάξης της, κατέπληξε με το λόγο της αλλά και με το ποίημα το οποίο έγραψαν όλοι μαζί οι μαθητές. Το μελοποίησε η πολύ εμπνευσμένη μουσικός του σχολείου μας, κα. Μπαρμπαγιάννη Χριστίνα και παρουσιάστηκε με έναν πρωτότυπο τρόπο, και στη νοηματική, όπως τους το δίδαξε η εκπαιδευτικός της Παράλληλης Στήριξης, κα. Αγγελιδάκη Ιωάννα.

Κόσμος σημαίνει κοσμώ

κοσμώ σημαίνει στολίδι.

Ζωή θα υπάρχει στον ωκεανό

εάν δεν υπάρχει σκουπίδι.

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές της Γ΄ τάξης και την εκπαιδευτικό της τάξης, κα. Ευθυμιάδου Γεωργία. Θα απευθύνουμε ιδιαίτερα συγχαρητήρια, αλλά και τις θερμές ευχαριστίες μας στην 9χρονη συντονίστρια Λυδία Κατσίκη, η οποία, όχι μόνο κατάφερε να εκπροσωπήσει επάξια το σχολείο μας, αλλά και να εκλεγεί, από τους 13 αντιπροσώπους, ως η νέα πρόεδρος της Παιδικής HELMEPA για το 2019-2020.

Τις ευχαριστούμε όλες και τις συγχαίρουμε για το ομαδικό πνεύμα αποδεικνύοντας την αξία και το θαύμα της συνεργασίας.

Όταν συμπληρώνει η μία επιστήμη την άλλη και το αποτέλεσμα διανθίζεται μέσα από την τέχνη της μουσικής, τα παιδιά εμπνέονται, ξεδιπλώνουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους, το σχολείο εκπληρώνει τον πολλαπλό ρόλο του. Σε ένα τέτοιο σχολείο ασκούμε το λειτούργημά μας.

Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τις από κοινού δράσεις τους.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!!