A΄ Βραβείο από το  Make-A-Wish

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για το σχολείο μας!

Από το  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το σχολείο μας, είχε Πρόσκληση για τη μέρα Αστερομέρα  30 Σεπτεμβρίου, για την ΣΤ΄ που χαιρετήσαμε για το Γυμνάσιο , διότι πήρε το Α’ βραβείο στην κατηγορία Δημιουργική Γραφή.

Να δώσουμε τα συγχαρητήρια στα παιδιά και στην δασκάλα τους κ. Αθηνά Καλλίαρη, για την όμορφη έμπνευσή τους και που συμβάλλουν με το λιθαράκι τους στο τόσο όμορφο ταξίδι του Make-A-Wish!

Στο link που ακολουθεί θα δείτε την βράβευση ακριβώς μετά το πέρας μίας (1 ) ώρας και είκοσι (20) λεπτά.

https://youtube.com/live/XyDV0JaPcyo?feature=share

Στη μέντορα της τάξης κ. Αθηνά Καλλίαρη να ευχηθούμε να μας εμπνέει με το αστέρι που μας χαρίζει το χαμόγελό της και στα παιδιά να εμπνέονται από φωτισμένους δασκάλους!


Λήψη αρχείου

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 36ου Δ.ΣΧ. ΛΑΡΙΣΑΣ 2023 2024

Αγιασμός 2023 – 2024

Σήμερα, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, το Σχολείο μας άνοιξε την αγκαλιά του για να υποδεχτεί τους μαθητές και τις μαθήτριές του.

Ο πάτερ Αθανάσιος, όπως κάθε χρόνο, τέλεσε τον αγιασμό και μοίρασε απλόχερα ευχές προς όλους.

Η Διευθύντρια  του Σχολείου κ. Αργύρη Βασιλική , αφού υποδέχτηκε τους μαθητές και τις μαθήτριες και ιδιαίτερα αυτούς της Α΄ τάξης, ευχήθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους με τη σχολική κοινότητα, για μια δημιουργική σχολική χρονιά!


Λήψη αρχείου