ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ανακοινώνουμε ότι την Πέμπτη 28/11/2019 τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Περιστερίου θα είναι κλειστά λόγω της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου». 

 

Από τη Δ/νση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι το 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής και ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κλ. Π.Ε. 70- Δασκάλων διοργανώνουν Επιμορφωτικές Ημερίδες για όλους/ες  τους/τις  εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων ευθύνης τους ανά τάξη. Τις ημέρες αυτές δε θα γίνουν μαθήματα στις συγκεκριμένες τάξεις λόγω συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις επιμορφωτικές συναντήσεις.

Οι Επιμορφωτικές Ημερίδες ανά τάξη έχουν ως εξής:

 » Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ανακοινώνουμε ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 46η Επέτειο του Πολυτεχνείου 1973 θα γίνουν την Παρασκευή, 15-11-2019, 9.00΄-10.00΄π.μ. στο αμφιθέατρο του Σχολείου.

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει και όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν μετά το τέλος της γιορτής.

 

Από τη Δ/νση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 θα γίνει η γιορτή για την Επέτειο του ΟΧΙ – 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940, στο αμφιθέατρο του σχολείου στις 09:00΄ – 10:30΄π.μ.

Το Ολοήμερο Πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει. Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν μετά το τέλος της γιορτής.

 

Από τη Δ/νση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

33ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σας ανακοινώνουμε ότι το Ολοήμερο Πρόγραμμα αναστέλλει προσωρινά  τη λειτουργία του για τις ημέρες   ΔΕΥΤΕΡΑ  και  ΤΡΙΤΗ  μετά από αναμόρφωση του πρωινού Ωρολογίου  Προγράμματος λόγω αναρρωτικών αδειών εκπαιδευτικών.

Τις ημέρες:   ΤΕΤΑΡΤΗ , ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα λειτουργεί έως τις 15:00 μ.μ.

Παρακαλούνται

 » Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη Δευτέρα 7/10/2019 και ώρα 18:00 – 20:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Σχολείου εκδήλωση για το πολύ επίκαιρο και σημαντικό θέμα:

«Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» (ιδιαίτερα για τα παιδιά)

Ομιλητής: Δημήτρης Μπουρζινός, ψυχολόγος από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Περιμένουμε όλους τους γονείς. 

 » Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 , οι μαθητές του Σχολείου μας θα επισκεφθούν, την Παρασκευή 27-9-2019, το Αθλητικό Κέντρο KIFISSOS FC (Kηφισσού & Ορφέως 203) 

 

Από τη Δ/νση