ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ “ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετέχει στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Διεθνούς  Αμνηστίας : Εγώ και Εσύ Μαζί: Εκπαίδευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα”

Μήνυμα πρόσκλησης εκδήλωσης Πέμπτης 7 Απρίλη 2022

«Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην διαδικτυακή εκδήλωση της Διεθνούς Αμνηστίας με θέμα “Έμφυλη Ισότητα και Συμπεριληπτικός Λόγος: Ξαναδιαβάζοντας τα σχολικά εγχειρίδια”. Η διαδικτυακή μας εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου, 18.30-20.00, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Αμνηστίας “Εγώ και Εσύ Μαζί: Εκπαίδευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα”. 

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθήτριες και οι μαθητές των σχολείων που συμμετέχουν στο “Εγώ και Εσύ Μαζί” θα μας παρουσιάσουν τα έργα που δημιούργησαν στο πλαίσιο της δράσης για την θεματική ενότητα “Έμφυλη Ισότητα” και θα μοιραστούν μαζί μας, με τις/-ους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τα συναισθήματα τους σχετικά με το εν λόγω πάντα επίκαιρο θέμα.

Δυστυχώς λόγω περιορισμού χρόνου δεν είναι εφικτό να παρουσιάσουν τα έργα τους όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στην δράση. Η επιλογή των σχολείων που θα παρουσιάσουν πραγματοποιείται από τις Συντονίστριες/-ές του Εγώ και Εσύ Μαζί σε συνεργασία με τις/-ους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας στο:

Time: Apr 7, 2022 06:30 PM Athens

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/81882689762?pwd=dE5YaS9jWHBFdWxMa2ZPak9kWHJvUT09

Meeting ID: 818 8268 9762

Passcode: 217771

 Έμφυλη Ισότητα εκδήλωση 1 1