Επίδοση ελέγχου προόδου μαθητών και ενημέρωση για το Α΄ Τρίμηνο

image 1Σας ανακοινώνουμε ότι η ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών καθώς και η παράδοση της βαθμολογίας του Α΄ τριμήνου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/12/2023 στις 13:20.

Επισημαίνουμε ότι στο χώρο του σχολείου μετά τις 13:15, ώρα ολοκλήρωσης του πρωινού προγράμματος και της ευθύνης των εφημερευόντων εκπαιδευτικών, παραμένουν ΜΟΝΟ οι μαθητές που φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα. Παρακαλούμε τους γονείς να φροντίσουν για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών που δεν φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα, και όχι αυτοί να παραμένουν στους χώρους του σχολείου.

Το Ολοήμερο την ημέρα εκείνη θα λειτουργήσει κανονικά.

Επικαιροποίηση δ/νσεων μονίμου κατοικίας των μαθητών της ΣΤ΄ Τάξης

gymnasio-erxomasteΣας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου στα Γυμνάσια για το επόμενο σχολικό έτος 2024 – 2025.

Για αυτό καλείστε έως και την 18η Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα:

  • Να συμπληρώσετε και να αποστείλετε στο σχολείο (μέσω της δασκάλας της ΣΤ΄ τάξης) τις Υπεύθυνες Δηλώσεις μονίμου κατοικίας που σας εστάλησαν (μια από τον κάθε κηδεμόνα). Σε περίπτωση διάζευξης η δήλωση του έτερου γονέα (του μη έχοντος την επιμέλεια) μπορεί να σταλεί θεωρημένη μέσω gov στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου.
  • Να προσκομίσετε (επίσης μέσω της δασκάλας της ΣΤ΄ τάξης) στο σχολείο :

α) Πρόσφατο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος οικιακό τιμολόγιο οποιουδήποτε παρόχου
ή
β) Πρόσφατο λογαριασμό ΕΥΔΑΠ
ή
γ) Ενοικιαστήριο κατοικίας μέσω Taxisnet
ή
δ) Σε περίπτωση φιλοξενίας την τελευταία υποβληθείσα φορολογική δήλωση (έντυπο Ε1,τέσσερις σελίδες) με διαγεγραμμένα τα οικονομικά στοιχεία,

έτσι ώστε να γίνει επικαιροποίηση της διεύθυνσης μονίμου κατοικίας των μαθητών. Τα αποδεικτικά μόνιμης κατοικίας θα πρέπει να είναι στο όνομα ενός εκ των δύο κηδεμόνων.

Όσοι μαθητές έχουν αδερφό/η σε Γυμνάσιο στην Α΄ ή Β΄ τάξη παρακαλούμε να συμπληρώσετε το σχετικό πεδίο στη δήλωση στοιχείων. Για την απόδειξη της φοίτησης του/της αδελφού/ής στο Γυμνάσιο, είναι απαραίτητη η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης φοίτησης από τον διευθυντή/ντρια του Γυμνασίου.

Τα έντυπα (υπεύθυνες δηλώσεις) μπορείτε να τα κατεβάσετε και από τους παρακάτω συνδέσμους:

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Α ΚΗΔΕΜΟΝΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Β ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση»

marathonios anakiklosiΠάμε ανακύκλωση με το 31!

Για 2η συνεχή χρονιά, το σχολείο μας συμμετέχει στον Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση». Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας με τους εξής τρόπους:

α) Επιβραβεύοντας την προσπάθεια των παιδιών μας, μέσω της δωρεάς πόντων στο σχολείο μας στην ειδική σελίδα του Followgreen Σχολεία, όπου καταγράφονται οι επιδόσεις των σχολείων:

  • Δημιούργησε λογαριασμό στο followgreen.gr/peristeri
  • Κέρδισε πόντους μέσα από Άρθρα/Βίντεο/Κουίζ
  • Δώρισε έως 100 πόντους μηνιαίως στο σχολείο μας και εξαργύρωσε τους υπόλοιπους σε προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων.

β) διαχωρίζοντας τα ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτί, πλαστικό, μπαταρίες) από το σπίτι και φέρνοντάς τα στο σχολείο μας.

(περισσότερα…)