2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου!

Έτσι γιορτάσαμε όλοι μαζί στις 2 Απριλίου την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και τα γενέθλια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν!

 

Μετά από συζήτηση τα παιδιά είπαν τους λόγους για τους οποίους αγαπούν τα βιβλία! Επιλέξτε τη λέξη βιβλία για να ανοίξει ο χάρτης!

 

books - Δωρεάν κινούμενο GIF - PicMix

Η σημερινή ημέρα 2 Απριλίου είναι ημέρα γιορτής, γιορτάζει το Βιβλίο και συγχρόνως σηματοδοτεί την έναρξη του τέταρτου Εργαστηρίου Δεξιοτήτων με τίτλο “Ένα βιβλίο γεννιέται” από τη θεματική ενότητα Δημιουργώ και καινοτομώ- Δημιουργική σκέψη & Πρωτοβουλία- Γνωριμία με τα επαγγέλματα.

Σ’ αυτό το Εργαστήριο τα παιδιά θα διερευνήσουν τον κόσμο των βιβλίων, θα αντλήσουν γνώσεις μέσα από την επαφή τους με επαγγελματίες του χώρου, συγγραφείς, εκδότες, θα συμμετέχουν στη διαδικασία παραγωγής του δικού τους βιβλίου, ξεκινώντας από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι τη συγγραφή και την προώθηση του βιβλίου τους σε ηλεκτρονική μορφή. Θα γνωρίσουν τεχνικές γραφής, τα έξι στοιχεία για τη συγγραφή μιας ιστορίας, την τεχνική των παγωμένων εικόνων που συνδέεται με τη θεατρική αγωγή. Αυτά και άλλα τόσα μέχρι τέλη Μάη που θα ολοκληρωθεί το Εργαστήριο. Πάρτε μια μικρή γεύση από αυτά που θα επεξεργαστούμε στις 2 Απριλίου τη μέρα γενεθλίων του Παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Read Think About It, book , library , school , college , education , books , reading - Δωρεάν κινούμενο GIF - PicMix