Μια ακόμη διάκριση του σχολείου μας!

εικόνα Viber 2023 06 18 14 44 52 649

Mετά την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας που κατακτήσαμε πέρσι το καλοκαίρι, το έργο μας αξιολογήθηκε και βραβεύτηκε  και με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας, μια ακόμη διάκριση με μεγάλη αξία. Αποτελεί ένα δεύτερο δείγμα επιτυχίας και καταδεικνύει ότι το έργο ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πρότυπο.  Αποτελεί μια δημόσια επιβεβαίωση του σχολείου μας στην ποιότητα του έργου του αναφορικά με την ευρωπαϊκή συνεργασία.  Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό έργο, το έργο τους, η προσπάθειά τους αναγνωρίστηκε στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο!

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας αξιολογεί το έργο όλων των εκπαιδευτικών και των μαθητών που συμμετέχουν σε ένα έργο eTwinning. Τα έργα στα οποία απονέμεται η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας είναι εκείνα με την υψηλότερη κατάταξη μεταξύ εκείνων που έλαβαν την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Τα έργα αυτά παρουσιάζουν παραδείγματα επιτυχημένης ευρωπαϊκής συνεργασίας.
eTwinning European Quality Label

Απονέμεται από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης (CSS) του eTwinning σε εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν σε ένα έργο, όπως αναφέρεται παρακάτω.

  • Ο εκπαιδευτικός έχει προταθεί για την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας από τουλάχιστον έναν Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης, μετά από διαδικασία επιλογής. Κάθε Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης προωθεί το ανώτερο ένα τρίτο των κατόχων Εθνικών Ετικετών Ποιότητας με βάση τη βαθμολογία ποιότητας.
  • Το έργο περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο εταίρους που έχουν λάβει Εθνική Ετικέτα Ποιότητας.

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται μόνο μία φορά τον χρόνο και εμφανίζεται στην πύλη eTwinning.