Στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων για την Διατροφή, συνεργαστήκαμε με το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Μουζακίου. Οι μικροί μας μαθητές, ενημερώθηκαν διαδικτυακά για το θέμα “Διατροφή και περιβάλλον”. Συζητήσαμε για τις διατροφικές μας συνήθειες, που κάνουν καλό στην υγεία μας και στο περιβάλλον, καθώς και για το “οικολογικό αποτύπωμα” στο κολατσιό μας. Φτιάξαμε και γευτήκαμε φρουτοσαλάτα με φρούτα εποχής. Γίναμε σεφ και παρασκευάσαμε υγιεινό επιδόρπιο με μπισκότα ολικής άλεσης, γιαούρτι και μέλι.