ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

25 martiou eyaggelismos

Στις 25 Μαρτίου έχουμε διπλή γιορτή. Θρησκευτική και εθνική.

Η εκκλησία μας γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Παναγίας.

Γιορτάζει όμως και η πατρίδα μας, η Ελλάδα, γιατί μια τέτοια μέρα, στις 25 Μαρτίου 1821, οι Έλληνες αποφάσισαν να ξεσηκωθούν, να πολεμήσουν και να διώξουν τους Τούρκους μακριά από την Ελλάδα.

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τις δράσεις μας για την 25η Μαρτίου

https://www.canva.com/design/DAFf3VE3CkI/cs9vC2Uh3RaxMtljPUDWgA/edit?utm_content=DAFf3VE3CkI&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 04 14 110747

https://prezi.com/view/jYa7uaOTYAbHkTlgqm2Z/

maxresdefault

Επίσκεψη Τροχονόμου στο Σχολείο μας!

Στα πλαίσια προγραμμάτων εργαστηρίων δεξιοτήτων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής  (ΙΕΠ) , υλοποιήθηκε στο σχολείο μας, το πρόγραμμα με τίτλο: «Με το ποδήλατο στο δρόμο με ασφάλεια κυκλοφορώ»( 2ος  θεματικός  κύκλος: «Ζω καλύτερα-Ευ ζην»  με υποθεματική ενότητα την  οδική ασφάλεια.

  Σκοπός του προγράμματος  μας, ήταν  η κινητοποίηση των μαθητών στο θέμα της ασφαλούς κυκλοφορίας με το ποδήλατο, της τήρησης των κανόνων του Κ.Ο.Κ. και της προαγωγής κουλτούρας ποδηλάτη. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος λοιπόν, προσκαλέσαμε τον κ.ΚΟΚ (τροχονόμο) ώστε να μας λύσει απορίες αλλά και να μας ενημερώσει σε θέματα που αφορούν την οδική συμπεριφορά και ασφάλεια.

Στην παρουσίαση που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της δραστηριότητας!