Συλλογή ειδών για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Συμμετέχουμε στο Κοινωνικό Έργο Του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Τμήμα Θεσσαλονίκης

Ellhnikos Erythros Stayros

Το σχολείο μας ως ένας κοινωνικά ευαισθητοποιημένος οργανισμός, συμμετέχει στη δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη Συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών ατομικής υγιεινής και απορρυπαντικών προκειμένου να ανακουφιστούν και να υποστηριχθούν μεμονωμένα άτομα και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Από την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2025, στο Γραφείο των Εκπαιδευτικών του Σχολείου μας, θα διαμορφωθεί χώρος για την εναπόθεση τροφίμων μακράς διάρκειας, που διατηρούνται εκτός ψυγείου (όπως λάδι, ζάχαρη, κονσέρβες, όσπρια, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά κ.τ.λ.) και ειδών ατομικής υγιεινής και απορρυπαντικών.

Καλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας να συμμετέχει εθελοντικά στην παραπάνω κοινωνική δράση όπως και μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων να συνδράμουν για τη μεταφορά των ειδών, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου ή την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2025 στο κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ν.Κουντουριώτη 10, μεταξύ των ωρών 8.00-14.00μ.μ.)

Από τη Διεύθυνση