Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Χαλάστρας γιόρτασαν τη σημερινή ημέρα στον Σχολικό Λαχανόκηπό τους παρατηρώντας τα φυτά τους να μεγαλώνουν, τους σπόρους να ξεφυτρώνουν, τα άνθη των λουλουδιών να μετατρέπονται σε καρπούς και τις μυρωδιές των αρωματικών φυτών να γαγαλούν ευχάριστα τις μυτούλες τους.
Η διαμόρφωση του σχολικού λαχανόκηπού ήταν ένα απρόσμενο δώρο για εμάς από την Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Α/μιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσσαλονίκης κ Vicky Ippeki και την Open Farm.
Θα θέλαμε ,επίσης , να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους του Δήμου μας που με μεγάλη χαρά προετοίμασαν το έδαφος που θα υποδέχονταν τα φυτά μας, τον κ. Βασίλη Μαλιούρη για την προμήθεια του άχυρου, τους υπέροχους γείτονες και γονείς που στήριξαν την προσπάθειά μας.
Ενημέρωση των γονιών από τους γεωπόνους της Open Farm




