Έναρξη Σχολικού Έτους 2021-2022

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του σχολείου εύχονται σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες “Καλή Σχολική Χρονιά”.

Την Δευτέρα 13/09/2021 θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός και η προσέλευση των μαθητών-μαθητριών θα γίνει ως εξής :

Α’ Λυκείου: 08:15 π.μ
Γ’ Λυκείου: 08:45 π.μ
Β’ Λυκείου: 09:15 π.μ.

Οι ώρες προσέλευσης θα πρέπει να τηρηθούν από όλους και όλες, λαμβάνοντας υπόψη το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον covid-19 και τις απαιτούμενες συνθήκες ασφαλείας με τις οποίες πρέπει να λειτουργήσει η σχολική μονάδα.

Όλοι οι μαθητές/ήτριες πρέπει να προσκομίσουν με την είσοδό τους στο σχολείο, ένα από τα κάτωθι πιστοποιητικά. Το πιστοποιητικό πρέπει να έχει εκτυπωθεί.

1. Βεβαίωση εμβολιασμού.
2. Βεβαίωση νόσησης.
3. Βεβαίωση self test ,το οποίο πρέπει να γίνει 24 ώρες πριν την είσοδο στο σχολείο.( Από 8/9 έως 17/9 προμηθεύεστε 6 δωρεάν τεστ από τα φαρμακεία).

Επίσης, θα δοθεί υπεύθυνη δήλωση σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, την οποία πρέπει να συμπληρώσετε ως κηδεμόνες τους.

Η υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση και τα επισυναπτόμενα έγγραφα, που απαιτούνται, πρέπει να παραδοθούν στην Διεύθυνση μέχρι την Τετάρτη 15/09/21.

Τα έγγραφα είναι τα εξής:

1. Εκτυπωμένη οριστική αίτηση εγγραφής.

2. Φωτοτυπία της ταυτότητας μαθητή/ήτριας.

3. Προσωπικό e-mail κηδεμόνα (αντιστοιχεί στον κηδεμόνα που κάνει τις e-egrafes.), εάν δεν έχει δηλωθεί.

4. Βεβαίωση 2ου κηδεμόνα με την οποία δηλώνεται η συμφωνία εγγραφής, εάν δεν έχει δηλωθεί.

5. Συναίνεση γονέων για δημιουργία ηλεκτρονικών λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

6. Δήλωση προσανατολισμού για τους μαθητές/ήτριες της Β’ και Γ΄ Λυκείου.

7. Υπογεγραμμένη η υπεύθυνη δήλωση που δόθηκε στους μαθητές/ήτριες στις 13/09/21.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *