Συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών της Γ’ Λυκείου, κατεύθυνσης Οικονομίας και Πληροφορικής, στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Οικονομικών.

Την Δευτέρα 9/12/2019 μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, που φοιτούν στην κατεύθυνση Οικονομίας και Πληροφορικής, συμμετείχαν στην πρώτη φάση («Ξενοφών») του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών. Ο διαγωνισμός έχει προκηρυχθεί από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το σχολικό έτος 2019-2010.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η περαιτέρω ενασχόληση και εμβάθυνση των μαθητών στην επιστήμη των Οικονομικών (της Μακροοικονομίας και της Μικροοικονομίας), η εξοικείωσή τους με τις έννοιες και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην σύγχρονη Οικονομία και η επιβράβευση της ενδόμυχης και διερευνητικής αυτής προσπάθειάς τους. Ο Διαγωνισμός Οικονομικών διεξάγεται σε τρεις φάσεις  για τους μαθητές της Α’, Β’ και Γ’Λυκείου.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικές τις συμμετοχές μαθητών σε αντίστοιχες διοργανώσεις- διαγωνισμούς και ενισχύουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *