Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς βρισκόμαστε όλοι μπροστά σε μια νέα πρόκληση, την προσαρμογή των μαθητών μας στη νέα εκπαιδευτική βαθμίδα, τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Αποτελεί πεποίθηση του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Βάρης, ότι η συνεργασία με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας δεν συντελεί απλώς στην απρόσκοπτη λειτουργία της Σχολικής κοινότητας, αλλά, κυρίως, εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση των μικρότερων μαθητών μας από την Πρωτοβάθμια στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Για το λόγο αυτό, έχουμε προγραμματίσει συνάντηση γνωριμίας με εσάς, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών της Α΄ Γυμνασίου του Σχολείου μας, την
Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18.30,
στο Σχολείο μας (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων)
Κατά την διάρκειά της, εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στην Α’ τάξη θα είναι στη διάθεσή σας για να επιλύσουν οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την φοίτηση των παιδιών σας και την συνεργασία μαζί τους.
Ειδικότερα τα θέματα που θα παρουσιαστούν αφορούν :
- Φοίτηση μαθητών & Αξιολόγηση
- Κανονισμός σχολείου – Συμπεριφορά μαθητών
- Κτιριακή υποδομή του σχολείου μας
- Διδακτικά μέσα-Καινοτομίες
- Σχολική ζωή των μαθητών
- Εκπαιδευτικές επισκέψεις – εκδρομές

Image by pch.vector on Freepik

