Συμμετοχή σε Δράσεις Ολιστικής Πρόληψης

Κάτω από: 2021-2022,Δραστηριότητες | 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 6:38 μμ |

Την Τετάρτη 18/5 ,οι μαθητές-τριες της Α΄ τάξης του Γυμνασίου μας, επισκέφτηκαν τις κινητές μονάδες που έστησε το Χαμόγελο του Παιδιού στην Παραλία της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την υλοποίηση μίας μεγάλης Δράσης Ολιστικής Πρόληψης για την εκπαιδευτική κοινότητα.

281740137 1696057117408304 3610268317695398653 n1

Συμμετείχαμε σε 2 Δράσεις.

Στην Δράση Προληπτικής Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» με δωρεάν προληπτικές  οδοντιατρικές εξετάσεις στην κινητή  ιατρική μονάδα , με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

3 1

Στην Δράση εκπαίδευσης και επιμόρφωσης για μικρούς και μεγάλους στο Κινητό Εργαστήριο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» με θέμα : Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός .

Τα παιδιά ενημερώθηκαν με την βοήθεια  βίντεο, υπό την καθοδήγηση του Ψυχολόγου του Χαμόγελου του Παιδιού, για όλες τις πλευρές του σύνθετου και δύσκολου αυτού προβλήματος .Έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, συζήτησαν , έκαναν ερωτήσεις και στο τέλος έφυγαν έχοντας λύσει κάποιες απορίες που είχαν.

2

Στον χρόνο αναμονής οι 3 ομάδες ,αντίστοιχα ασχολήθηκαν με δραστηριότητες που αφορούσαν τον εθελοντισμό και χαλάρωσαν με παιχνίδια που υπήρχαν στον χώρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.