Feed
Άρθρα
Σχόλια

Μία μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σχολείο μας, αυτή τη φορά στον τομέα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+ KA229, η οποία όμως ήταν απλώς το αποτέλεσμα πολύ σκληρής και καλά συντονισμένης προετοιμασίας! Έτσι, η Παιδαγωγική Ομάδα Erasmus του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας θα συντονίσει ένα πρόγραμμα και θα συμμετάσχει σε άλλα δύο, για τη διετία 2018 – 2020.

Συγκεκριμένα, το 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας επελέγη να συντονίσει το πρόγραμμα “From MYTHOS to LOGOS: Educational Approaches to the European Fokl Myths and Legends” ως ένα από τα μόλις 33 σχολεία σε όλη την Ελλάδα και, μάλιστα, αποσπώντας την 3η υψηλότερη βαθμολογία! Τα συμμετέχοντα σχολεία είναι από την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Λιθουανία.

Επιπλέον, εγκρίθηκε η συμμετοχή στα προγράμματα “SLAM – STEM Learning Activities and Μethods” με συντονίστρια χώρα την Κροατία και εταίρους από την Κύπρο και την Εσθονία και  “Lost in Space” με συντονίστρια τη Μεγάλη Βρετανία και εταίρους από τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Κροατία.

Σε αυτό το απαιτητικό αλλά όμορφο και ενδιαφέρον ταξίδι σας θέλουμε συνταξιδιώτες, εσάς, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και εσάς τους γονείς, τους συναδέλφους, την τοπική κοινωνία! Είστε έτοιμοι;  ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων