ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ

Οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου μας Θεοδωρόπουλος Αλκαίος, Γενναίος Δημήτριος, Καστόρας Δημήτριος, Τσακαλίδης Ιωσήφ, μαζί με τους μαθητές Μάνη Μάριο, Σβετζούρη Χρήστο και Μπέσιο Νικηφόρο της Α΄ τάξης του 2ου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας (παλαιοί μαθητές του Σχολείου μας), συμμετέχουν στην ομάδα χάντμπολ του ΙΩΝΙΚΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ. Στις 14/4/2016, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με την ομάδα του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ με μεγάλες διακυμάνσεις στο σκορ και έντονες συγκινήσεις, κέρδισαν και έτσι κατέκτησαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα Αθήνας στην κατηγορία παίδων. Η θέση αυτή οδηγεί στην συμμετοχή της ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουνίου 2016.

Χαντμπολ 2016

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα «Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών» 2016 στην Σπάθη ξιφασκίας που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 13-3-2016, η ομάδα ξιφασκίας της ΑΕΚ που έχει προπονητή τον Θανάση Δελενίκα, μετά την κατάκτηση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων τον περασμένο μήνα, στέφθηκε πρωταθλήτρια και στις κατηγορίες Νέων Αντρών και Νέων Γυναικών των ομαδικών.
Τις ομάδες της «Ένωσης» αποτελούσαν οι αθλητές Βαγγέλης Καλομοίρης, Νίκος Φραγκοζίδης, Παναγιώτης Κοντοειδής και Βασίλης Γιαννακόπουλος και οι αθλήτριες Δώρα Γκουντούρα, Κλαίρη Μπένου, Θένια Ψωφάκη και Ασημίνα Γκιώνη.
kontoeidis
Παρακάτω παρατίθεται σύνδεσμος σε ιστότοπο.
Μεγάλες διακρίσεις έστω και με δανεική μάσκα ο νεαρός αθλητής της ξιφασκίας Παναγιώτης Κοντοειδής
Πολλά συγχαρητήρια!!! Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων τούς εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια και σε ανώτερα!