Λειτουργία του σχολείου τον Ιούλιο και Αύγουστο

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού το σχολείο θα είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή 8:00-13:00.

Το καλοκαίρι μου!!!

Καλό Καλοκαίρι!

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λειτουργία του σχολείου τον Ιούλιο και Αύγουστο

Τελετή λήξης σχολικής χρονιά 2023-2024

Στο τέλος τη σχολικής χρονιά διοργανώθηκε μια όμορφη γιορτή από την σχολική κοινότητα του σχολείου. Οι εκπαιδευτικοί Αποστολίνα Φανή, Φιλίππου Στέλλα και Ψύρρα Άρτεμη είχανε την επιμέλεια της εκδήλωσης που περιλάμβανε χορό, τραγούδι, και θέατρο. Ο σύλλογος γονέων προσέφερε στους μαθητές παγωτά  και αναψυκτικά.  Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και του εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν.

giorti lijis

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τελετή λήξης σχολικής χρονιά 2023-2024

Ηλεκτρονικές εγγραφές για τα Λύκεια

Αγαπητοί γονείς,

Από τις 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και τις 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής «e-εγγραφές», στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Για ότι δυσκολία συναντήσετε μπορείτε να απευθυνθείτε και στο σχολείο.

Σας ευχαριστούμε

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ηλεκτρονικές εγγραφές για τα Λύκεια

Πρόγραμμα προαγωγικών – απολυτήριων εξετάσεων 2023-2024

Γ΄ΓυμνασίουΛήψη αρχείου


Β΄ΓυμνασίουΛήψη αρχείου


Α΄ΓυμνασίουΛήψη αρχείου

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόγραμμα προαγωγικών – απολυτήριων εξετάσεων 2023-2024

Καλό Πάσχα

Ο Δντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας ευχόμαστε 

Καλό Πάσχα

με υγεία και αγάπη

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλό Πάσχα

Κοινές δράσεις με άλλα σχολεία

Στα πλαίσια του μαθήματος διδασκαλίας της γερμανικής γλώσσας οι μαθητές του Α2 τμήματος, με υπεύθυνη καθηγήτρια την Κ. Τζέλη,  επικοινώνησαν με το ελληνικό γυμνάσιο της Νυρεμβέργης. Στα πλαίσια αυτής της εξ αποστάσεως επικοινωνίας αντάλλαξαν απόψεις για ποικίλα θέματα που αφορούν το σχολείο, την καθημερινότητα κ.α.. Στην πρώτη συνάντηση οι μαθητές γνωρίστηκαν μεταξύ τους, ενώ σε επόμενες συναντήσεις κάθε σχολείο παρουσίασε με την σειρά του το σχολείο και την πόλη του. 

Η ομάδα του προγράμματος «Εκπαίδευση στη Συγχώρηση», με καθοδηγήτρια την καθηγήτρια την Ειρ. Παρασκευοπούλου, ολοκλήρωσε τις εβδομαδιαίες της συναντήσεις. Στις 19 Απριλίου επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Πλαταμώνα, που συμμετέχει στο ίδιο πρόγραμμα. Οι ομάδες των σχολείων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά και να συζητήσουν πάνω στο κοινό τους θέμα.

platamon

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κοινές δράσεις με άλλα σχολεία

Επαναφορά στο παλιό πρόγραμμα από 12/5/2024Λήψη αρχείου

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επαναφορά στο παλιό πρόγραμμα από 12/5/2024

Επίσκεψη της Γ’ Γυμνασίου στην Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα

Στις 23 η τρίτη τάξη του σσχολείου επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη και ξεναγήθηκε σε σημαντικά αξιοθέτα της πόλης καθώς και στο αρχαιλογικό μουσείο. Την επόμενη μέρα επισκέφτηκε το Πρότυπο ΕΠΑΛ Τρικάλων, ενημερώθηκε για όλες τις ειδικότητες που παρέχονται. Κάθε ειδικότητα δίνει την δυνατότητα για άμεση είσοδο στην αγορά εργασίας αλλά και για  συνέχιση των σπουδών στο πανεπιστήμιο.

thess2024

Κατηγορίες: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΔΡΟΜΕΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσκεψη της Γ’ Γυμνασίου στην Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα

thetalosΤην Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση «Ο ΘΕ-ΤΑΛΩΣ συναντά τα e-Trikala». Πρόκειται για μια γιορτή δημιουργίας, καινοτομίας και ψηφιακών δεξιοτήτων για μαθητές Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης . Το σχολείο μας συμμετείχε με εργασία των τμημάτων Α1 & Α2 και με υπευθύνους καθηγητές των προγραμμάτων τον Δ/ντη Γρηγόρη Δερεκενάρη και τον φιλόλογο Σπυρίδωνα Βλιώρα. Στα πλαίσια της εργασίας  δημιουργήκε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Αξιόλογα διατηρητέα κτήρια στην πόλη της Καλαμπάκας :

  • Το Αρχοντικό του κοτζάμπαση Σταγών Γιαννάκη Καλαμπάκα
  • Τα κτήρια του σιδηροδρομικού σταθμού Καλαμπάκας
  • Το Ξενοδοχείο Ξενία Καλαμπάκας»
Κατηγορίες: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο

Ενημέρωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Σας ενημερώνουμε πως στις 19 Απριλίου 2024 θα διεξαχθεί το 13ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας για το σχολικό έτος 2023-2024 και θα πραγματοποιηθούν Εξ Αποστάσεως Εργαστήρια. Σας καλούμε να παρακολουθήσετε Διαδραστική ομιλία: DigitalWellness: “Πως να έχουμε μια ασφαλή και ισορροπημένη σχέση με την τεχνολογία” (09:00-10:30) με Εισηγήτρια: Ροδούλα Καφτάκη Μηχ. Η/Υ & Πληροφορικής MSc, εκπαιδευτικός Πληροφορικής, συγγραφέας και επιμορφωμένη και πιστοποιημένη στην ψηφιακή ασφάλεια από την European SchoolnetAcademy. DigitalWellness είναι ένας σύγχρονος τρόπος ζωής που αναφέρεται στο να απολαμβάνουμε τα οφέλη της τεχνολογίας για να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής μας και την ανθρωπότητα. Περιλαμβάνει την ψηφιακή ασφάλεια, τον ψηφιακό εγγραμματισμό και την ισορροπία μεταξύ των δραστηριοτήτων του φυσικού και του ψηφιακού κόσμου.

Το Webexlink είναι: https://minedu-secondary.webex.com/meet/rkaftak

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημέρωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο