Οι αιώνιοι αντίπαλοι Ronaldo VS Messi

 

Όλοι ξέρουμε ότι ο Ronaldo και ο Messi ανταγωνίζονται πάλι φέτος για το χρυσό παπούτσι.

Τα στατιστικά  μας δείχνουν ότι και οι δυο παίχτες  είναι εξίσου καλοί .Όμως πιο πολλές πιθανότητες να νικήσει φέτος έχει ο Ronaldo  διότι έχει σκοράρει τον διπλάσιο αριθμό γκολ από τον Messi αυτήν τη SEASON.

Η πρώτη αγωνιστική του Champions League αναζωπύρωσε την αγωνιστική μονομαχία του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο: αμφότεροι σημείωσαν από δύο γκολ και οι θαυμαστές τους.O Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 107 γκολ σε 141 αγώνες του Champions League, ενώ ο Μέσι έχει 96 σε 116 αν τα σχετικά αφιερώματα, για το ποιος είναι καλύτερος.

Aυτή είναι η κατάταξη με τα γκολ των 2 παιχτών από όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες.

Η γνώμη μας

Η γνώμη μας είναι ότι ο Ronaldo  έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει την φετινή χρονιά το χρυσό παπούτσι διότι είμαστε φανατικοί οπαδοί της REAL MADRID  και του RONALDO. Για 2η σερί χρονιά και συνολικά 4η στην καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στην Ευρωπη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε το “χρυσό παπούτσι” για την περασμένη σεζόν, ξεπέρασε τον Μέσσι, έγινε ο πρώτος με τέσσερις κατακτήσεις, ωστόσο όπως δήλωσε στόχος του είναι η πέμπτη και η έκτη κατάκτηση.

Ευαγγελίδης Κώνσταντίνος, Α1

Κόλλα Άγγελος, Α1

Κόκοτας Γιώργος, Α1

Κατηγορίες: Γενικά, Η εφημερίδα μας, Ψυχαγωγία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση