ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΛήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά | Σχολιάστε

Πρόσκληση για γονείς και εκπαιδευτικούς, ενημερωτική συνάντηση 21-09-21Λήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά, Γονείς | Σχολιάστε

Αγιασμός 13-9 και έναρξη σχολικής χρονιάς 2021-22

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα, 13/9/2021 και ώρα 8:15 περιμένουμε τους μαθητές στο σχολείο μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός εντός των τμημάτων, σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ, και θα ακολουθήσει η διανομή των βιβλίων. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο στις 11:30.

Το δρομολόγιο από τα Νεόκτιστα θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το πούλμαν από την Άνω Φούσα μόνο για το πρωινό δρομολόγιο της Δευτέρας θα περιμένει τους μαθητές στη στάση της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου στις 7:45. Το δρομολόγιο της επιστροφής και τα δρομολόγια των επόμενων ημερών θα γίνουν κανονικά.

Παρακαλούμε οι μαθητές να προσέλθουν στο σχολείο με μάσκα προστασίας από τον Covid – 19 και το αποδεικτικό διενέργειας selftest ή πιστοποιητικό εμβολιασμού, διαφορετικά δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί. Από 08/09/2021 και έως τις 17/09/2021 μπορείτε να παραλαμβάνετε 6 δωρεάν self-tests (για τις επόμενες 3 εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων) από τα φαρμακεία.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

 

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά, Γονείς | Σχολιάστε

Η εφημερίδα του σχολείου μας τεύχος 47 – «Μετά το κουδούνι….»Λήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά, Η εφημερίδα μας | Σχολιάστε

Δευτέρα 10/5 – Επιστροφή στις σχολικές τάξεις με δήλωση αυτοδιαγνωστικού τεστ και με τα ισχύοντα προληπτικά μέτρα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά με υγεία και ευημερία για την οικογένειά σας!

Σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1) Σύμφωνα με το ΦΕΚ 1825/Β΄/5-5-2021, που επισυνάπτουμε, και την ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ (https://www.minedu.gov.gr/), τη Δευτέρα, 10/5/2021 επιστρέφουν στις τάξεις τους όλοι οι μαθητές της Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης με δήλωση αυτοδιαγνωστικού τεστ (self-test), παράλληλα με τα ισχύοντα προληπτικά μέτρα (υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, διαφορετικά διαλείμματα ανά ομάδες, τήρηση κανόνων υγιεινής).

Πληροφορίες για την προμήθεια και την πραγματοποίηση του self-test μπορείτε να αναζητήσετε στο self-testing.gov.gr.

2) Παροχή οδηγιών για τη δικαιολόγηση των απουσιών μαθητών/τριών που συνοικούν με άτομα που πάσχουν από σοβαρό υποκείμενο νόσημα

Οι κηδεμόνες ή οι ενήλικοι μαθητές υποβάλλουν στη Διευθύντρια της σχολικής μονάδας με κάθε πρόσφορο τρόπο έως την Τετάρτη, 12-05-2021 (α) αίτηση – υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (μέσω gov.gr ή με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής) για την συμμετοχή τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. (β) Μαζί με την ως άνω αίτηση – υπεύθυνη δήλωση οι παραπάνω ενδιαφερόμενοι/ες προσκομίζουν σε σφραγισμένο φάκελο το σύνολο των δικαιολογητικών που έχουν εκδοθεί από δημόσιες δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας που αποδεικνύουν ότι το συνοικούν με αυτούς πρόσωπο πάσχει από σοβαρό ή σοβαρά υποκείμενο/α νόσημα / νοσήματα του άρθρου 2 της ανωτέρω ΚΥΑ. Παράλληλα, εντός του φακέλου συνυποβάλλεται εκ μέρους των συνοικούντων προσώπων και υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (μέσω gov.gr ή με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής), στην οποία δηλώνουν ότι επιθυμούν η Επιτροπή του άρθρου 1 της ΚΥΑ 14109/ΓΔ4/05-02-2021 να προβεί στην επεξεργασία των φακέλων τους.

Επισυνάπτουμε τη σχετική εγκύκλιο καθώς και την κοινή υπουργική απόφαση που ορίζει ποιες ομάδες θεωρούνται ευπαθείς (άρθρο 2).

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

η συμβολή σας στην κατάλληλη προετοιμασία των παιδιών για την επιστροφή τους στο σχολείο είναι σημαντική.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία

Η διευθύντρια

Διονυσία ΜαρουσοπούλουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 

Δημοσιεύθηκε στη Γενικά, Γονείς | Σχολιάστε