ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

.png

Ευχαριστήρια επιστολή της Διεύθυνσης και των Εκπαιδευτικών του 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας προς τη Διευθύντρια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας, κ. Γεωργία Τσιάνα, για τη στήριξή της στην προσπάθεια του σχολείου μας να δημιουργήσει βιβλιοθήκη.

Στο ευχαριστήριο μήνυμα  αναφέρονται τα εξής:

«Κυρία  Γεωργία Τσιάνα

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την έμπρακτη στήριξή σας στη δημιουργία της σχολικής μας βιβλιοθήκης και την άμεση ανταπόκρισή σας στην αποστολή βιβλίων και τεχνολογικού εξοπλισμού.

 

Η ευγενική αυτή χορηγία αποτελεί πολύτιμη συμβολή στον εκσυγχρονισμό και στην αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου μας και ουσιαστική συνδρομή στο έργο των εκπαιδευτικών μας.

 

Επιπλέον, με δεδομένο ότι από τους πρωταρχικούς μας στόχους είναι η προώθηση του βιβλίου – ιδιαίτερα του λογοτεχνικού – στους μαθητές μας, να είστε σίγουρη ότι η προσφορά αυτή θα συμβάλλει στη γνώση, έρευνα και μόρφωση των μαθητών μας.

 

Για μια ακόμη φορά,  σας ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς και ευχόμαστε να συνεχίσετε  με επιτυχία το αναντικατάστατο έργο σας για την πόλη της Λάρισας.

 

Με εκτίμηση

Ευαγγελία Ψαρρού

Διευθύντρια του  2ου ΕΠΑΛ Λάρισας»