2ο Δημοτικό Σχολείο Νιγρίτας

Μήνας: Απρίλιος 2021

ΕΥΧΕΣ

Η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νιγρίτας σας εύχονται Καλό Πάσχα -Καλή Ανάσταση και καλή επιστροφή στο σχολείο μας!

ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Όσοι/ες δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εκδήλωσης του σχολείου μας,μπορείτε να την δείτε παρακάτω!

ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 

Εκδήλωση 2ου Δημοτικού Σχολείου Νιγρίτας-Τετάρτη 14-04-2021

ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νιγρίτας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης για τις Εξαρτήσεις και την Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΟΑΣΙΣ» Π.Ε Σερρών και ο Οργανωτικός Συντονιστής του 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Πράμας, σας προσκαλούν στην εξ’ αποστάσεως  ενημερωτική ομιλία – συζήτηση για τους  γονείς και κηδεμόνες, που συνδιοργανώνουν την Τετάρτη, 14-4-2021, στις 19.00. θέμα της ενημερωτικής ομιλίας – συζήτησης: «Σχέσεις σχολείου οικογένειας». Την ομιλία θα παρουσιάσει το επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης «ΟΑΣΙΣ» κα Φανή Καραγκιόζη, Ψυχοπαιδαγωγός. Στόχος της συνάντησης η ενίσχυση της συνεργασίας σχολείου οικογένειας και η ανάδειξη του μέγιστου οφέλους που προκύπτει για τα παιδιά. Στις ιδιαίτερες  και απαιτητικές συνθήκες της καθημερινότητας που όλοι (μικροί και μεγάλοι) καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε εν μέσω και της υγειονομικής κρίσης και της νέας πραγματικότητας που έχει προκύψει , η στενή διασύνδεση και συνεργασία σχολείου με την οικογένεια  κρίνεται τώρα περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας webex και την ψηφιακή τάξη της Δ/ντριας του σχολείου.

https://minedu-primary2.webex.com/meet/argyrop

Η Διευθύντρια

Αργυροπούλου Παναγιώτα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΡΤ 19-04-2021

ΕΡΤ2 ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ_19_25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ψηφιακή Μέριμνα-voucher 200 ευρώ: Αιτήσεις από Δευτέρα 05 Απριλίου 2021

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σας ενημερώνω ότι από σήμερα στις 17:00,μπορείτε να μπαίνετε στην παρακάτω διεύθυνση για να βλέπετε αν είστε δικαιούχοι του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα-voucher 200 ευρώ.

https://www.digital-access.gov.gr/index.php

Με εκτίμηση -Η Διευθύντρια

Αργυροπούλου Παναγιώτα

 

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση