Καλό ταξίδι…

Το σχολείο εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο του πατέρα της Ανμόλ και της Μουσκάν Σινγκ, παλιών μαθητριών του σχολείου.

Καλούμε όποιον από τους γονείς και τους δασκάλους μπορεί να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια.

Επικοινωνία: 2105551270

Ευχαριστήρια επιστολή προς το σχολείο

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε το Χαμόγελο του Παιδιού προς τους μαθητές της Ε τάξης του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους στις δράσεις κατά του bullying, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ανακοίνωση

Στις 25 και 26 Ιουνίου θα σταλούν σε κλειστό φάκελο οι έλεγχοι προόδου για το Γ τρίμηνο, καθώς και οι τίτλοι προόδου και σπουδών.

Ειδικά για την Α και Β δημοτικού, όσοι γονείς επιθυμούν να ενημερωθούν για την πρόοδο των μαθητών/μαθητριών, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στις 25 και 26 Ιουνίου με τις δασκάλες των τάξεων, από τις 13:15 μέχρι τις 14:00.

Ανακοίνωση για πειραματικά και πρότυπα γυμνάσια

Όποιος μαθητής της ΣΤ τάξης του σχολείου μας ενδιαφέρεται για εγγραφή του σε γυμνάσιο πειραματικό ή πρότυπο για το σχολικό έτος 2020-2021, να ζητήσει λεπτομέρειες και πληροφορίες από τη διεύθυνση του σχολείου.

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε στη σχετική ιστοσελίδα: http://depps.minedu.gov.gr/

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέχρι 20 Ιουνίου.

Αναμνηστική φωτογράφιση ΣΤ τάξης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ τάξης να συμμετέχουν σε αναμνηστική φωτογράφιση! Η φωτογράφιση θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 6.30 το απόγευμα στο Θεατράκι, στο πάρκο της Μαγούλας.

Παρακαλούνται όλοι οι γονείς των μαθητών που θα συμμετέχουν, όπως συμπληρώσουν και υπογράψουν την Υπεύθυνη Δήλωση που επισυνάπτεται στο τέλος της ανάρτησης. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης, θα υπάρχουν διαθέσιμες υπεύθυνες δηλώσεις την ημέρα της φωτογράφισης για να συμπληρωθούν και υπογραφούν στο σημείο συνάντησης. (Θα πρέπει όμως να είναι εκεί το αργότερο στις 6.30).

Τα παιδιά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ απο ενήλικα, που θα φέρει ευθύνη για το παιδί. Σε περίπτωση που κάποιος γονέας δεν μπορεί να συνοδέψει το παιδί του αλλά παρόλα αυτά επιθυμεί και επιτρέπει τη συμμετοχή αυτού στη φωτογράφιση, θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής. Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Συλλόγου.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

 

Ανακοίνωση

Σας ανακοινώνουμε ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα 8/6 λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος, καθώς και την Τρίτη 9/6 λόγω απεργίας.

Ανακοίνωση επανέναρξης

Το σχολείο έχει πάρει όλα τα κατάλληλα μέτρα που προβλέπονται για να επαναλειτουργήσει από 1 Ιουνίου μέχρι και 26 Ιουνίου από τις  8.15 έως και 13.15 καθημερινά. Η λειτουργία του ολοήμερου αναστέλλεται.

Οι μαθητές θα έρχονται εκ περιτροπής σύμφωνα με τα υποτμήματα που έχουν ανακοινωθεί. Μόνο οι μαθητές της Α τάξης θα έρχονται καθημερινά.

Έχουν γίνει ήδη δύο εσωτερικές απολυμάνσεις και μία εξωτερικών χώρων την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020. Υπάρχουν αντισηπτικά σε όλες τις τάξεις. Έχουν οριστεί χώροι για κάθε τάξη στον προαύλιο χώρο. Υπάρχουν σχετικές οδηγίες προς τους εκπαιδευτικούς για ό,τι προβλέπεται.

Η καθαρίστρια θα βρίσκεται στο χώρο του σχολείου από τις 10 π.μ. και  θα καθαρίζει τις επιφάνειες των θρανίων 2 φορές την ημέρα.

Όποιο παιδί δεν προσέλθει για λόγους ευπαθών ομάδων μπορεί να ενημερώνεται από τις  κυψέλες του e-me.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΑΝ ΝΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.

Παρακαλούνται οι γονείς κατά την προσέλευση να μην μπαίνουν στο χώρο του σχολείου, διότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ. Κατά την διάρκεια της αποχώρησης των μαθητών στις 13.15 μ.μ. να μην συνωστίζονται στην είσοδο, διότι  θα κατεβαίνουν οι τάξεις  σταδιακά, ξεκινώντας από την Α Τάξη και ακολουθώντας οι επόμενες.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνείτε στο mail@2dim-magoul.att.sch.gr ή τηλεφωνείτε στο 2105551270.

Χρήσιμα βίντεο για την επιστροφή στο σχολείο

Δείτε μερικά πολύ χρήσιμα βίντεο για την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο.

Οδηγίες για την επιστροφή στο σχολείο

Οι μαθητές και μαθήτριες κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο να έχουν μαζί τους: μπουκάλι με νερό, χαρτομάντηλα, αντισηπτικά μαντηλάκια και καπέλο.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε ανταλλαγή αντικειμένων, οπότε το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του τα απαραίτητα (μολύβια, γόμες, κλπ) γιατί δεν θα υπάρχει η δυνατότητα δανεισμού.

Για την αποφυγή συνωστισμού στις τουαλέτες, να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Στα διαλείμματα, οι μαθητές θα εισέρχονται ένας-ένας, με την καθοδήγηση των δασκάλων.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, δεν επιτρέπεται η είσοδος στο προαύλιο και στο χώρο του σχολείου σε κανέναν εκτός από τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Τέλος, η πόρτα του σχολείου θα κλείνει στις 8:15 αυστηρά και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου αργότερα.

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων