Χορήγηση σχολικών ειδών

Υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας σχολικών ειδών σε μαθητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου. Αν κάποιοι γονείς πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να το δηλώσουν τηλεφωνικά στη διεύθυνση του σχολείου, το συντομότερο, ώστε να εκδοθούν σχετικές βεβαιώσεις φοίτησης για την υλοποίηση της παροχής.

Έναρξη ολοήμερου

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας. Οι μαθητές που το παρακολουθούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους το γεύμα τους, ενώ η ώρα αποχώρησής τους είναι στις 15:00.

Self test

Όλοι οι μαθητές υποχρεούνται αύριο Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου να επιδείξουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test που έχουν πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.

Προσοχή: Από την  επόμενη εβδομάδα τα self test θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και θα επιδεικνύονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Εξαιρούνται οι μαθητές που έχουν νοσήσει και έχουν προσκομίσει στο σχολείο το σχετικό έγγραφο.

Αγιασμός σχολικού έτους 2021-2022

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 9:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Παρακαλούνται οι μαθητές να προσέλθουν χωρίς τσάντες, με βεβαίωση self test ή βεβαίωση πιστοποιητικού νόσησης ή πιστοποιητικό εμβολιασμού, προκειμένου να εισέλθουν. Οι γονείς θα παραμείνουν εκτός του σχολείου για να παραλάβουν τα παιδιά τους μετά τη λήξη του αγιασμού. Τη Δευτέρα δεν θα υπάρχει λεωφορείο. Οι μεταφορές των μαθητών με λεωφορείο θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 14-9-2021.

Υπενθυμίζεται πως τόσο οι μαθητές, όσο και οι γονείς θα πρέπει να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού, φορώντας σωστά τη μάσκα και τηρώντας τις αποστάσεις.

Ενημέρωση για τη Δ’ τάξη.

Αγαπητοί γονείς, σας υπενθυμίζουμε ότι για τη συμμετοχή των μαθητών της Δ’ τάξης στο μάθημα της Γυμναστικής και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων, οφείλετε να προσκομίσετε το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) έως τις 20-9-2021.

ΑΔΥΜ

Καλό καλοκαίρι από τη Γ τάξη

Αφού ολοκλήρωσαν το μακρινό ταξίδι τους στο διάστημα, οι μαθητές της Γ τάξης σας εύχονται: Καλό καλοκαίρι!!!

Λήξη μαθημάτων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 25/6 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα και δεν θα υπάρχει πούλμαν για τη μεταφορά μαθητών.

Οι γονείς θα μπορούν να έρθουν στο σχολείο για να παραλάβουν τη βαθμολογία του Γ’ τριμήνου, καθώς και τα ενδεικτικά και απολυτήρια, από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 12:00.

Έγινες ήρωας για όλα τα παιδιά

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά το σχολείο μας για την προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης. Μπράβο σε όλους, μαθητές και γονείς, για την στήριξη της προσπάθειας αυτής.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Διάθεση self test στην εκπαιδευτική κοινότητα

Αναφορικά με τη διάθεση των αυτοδιαγνωστικών τεστ (self-test) στην εκπαιδευτική κοινότητα την  εβδομάδα που έρχεται ισχύουν τα εξής:

Από Δευτέρα 14 έως Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 θα διανέμονται σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, διοικητικό και λοιπό προσωπικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τρία (3) αυτοδιαγνωστικά τεστ (self-test) από τα Φαρμακεία όλης της χώρας.

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων