“Ο Πήλινος στρατός της Ελευσίνας”

Στις 24 και 25/01/24 οι μαθητές του σχολείου μας επισκέφθηκαν την έκθεση “Ο Πήλινος στρατός της Ελευσίνας”, στο εργαστάσιο IRIS, μία έκθεση – αφιέρωμα στους ανθρώπους που εργάζονται στην Ελευσίνα. Τα παιδιά είχαν μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κύριο Juan Esteban Sandoval, δημιουργό της έκθεσης, ο οποίος μάλιστα δώρισε σε κάθε τάξη και ένα πήλινο κράνος.

pro V0DMp6ow pro emmtYx7h pro cS0OoopR

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών – The Green City

Tη Δευτέρα 22/01/24 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών, The Green City. Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν  για τα οφέλη της Ανακύκλωσης, ενώ παράλληλα ζύγισαν και ανακύκλωσαν χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και γυαλί, που είχαν προσκομίσει οι ίδιοι.

pro kstR73I7 pro ceIw4CMe pro RTkN5ufx

Η δράση συνεχίστηκε την Τετάρτη 24/01/24. Οι μαθητές της Στ’ τάξης ανακύκλωσαν μεγάλη ποσότητα ηλεκτρονικών συσκευών, συγκεντρώνοντας έτσι 97.000 πόντους.

pro apvd22VP

Κοπή Βασιλόπιτας

Την Παρασκευή 19/01/24, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για όλες τις τάξεις του σχολείου μας, αλλά και για τους εκπαιδευτικούς.

Σας ευχαριστούμε πολυ!

pro Rg9bIGYG pro hmDiVT56 pro bBS0VJe4

Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης

Την Τετάρτη 17/01/24 οι μαθητές της Δ’ τάξης επισκέφθηκαν το μουσείο της Ακρόπολης, στα πλαίσια του εκπαιδευτκού προγράμματος,    ” Η Δ’ Δημουτικού στο μουσείο της Ακρόπολης”.

pro RkNWQ45z pro 0X0V5Ls5

Βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα – “Σιτάρι και Ψωμί”

Την Τετάρτη 17/01/24 οι μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ τάξης συμμετείχαν στο βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Σιτάρι και Ψωμί” της ομάδας Δρω. Οι μαθητές εξοικειώθηκαν με την παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής του ψωμιού και ήρθαν σε επαφή με τις έννοιες του θερισμού, του αλωνίσματος, του αλέσματος συμμετεχοντας ενεργά στη διαδικασία.

pro G8c5Jmhz pro gDKNov7Z pro n2A977UT

Μέτρα πρόληψης – Απουσίες μαθητών σε περίπτωση λοίμωξης απο Covid-19



Λήψη αρχείου