Τη Δευτέρα 12/5/2021 ξεκίνησε χωρίς προβλήματα η διά ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων. Την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας είχαμε τη χαρά να επισκεφθούν το σχολείο μας ο δήμαρχος κ. Γιάννου Δημήτριος και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αγγελίδης Νικόλαος.
Να ευχαριστήσουμε το Δ/ντή Εκπαίδευσης κ. Αγγελίδη που αφουγκράζεται πάντα με ευαισθησία τις ανάγκες των σχολείων και επιλύει τα λειτουργικά προβλήματα που ανακύπτουν.
Να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο κ. Γιάννου που πάντα ανταποκρίνεται άμεσα σε όλες τις κτιριακές ανάγκες του σχολείου μας, ο οποίος επισκεπτόμενος το σχολείο παρατήρησε ότι ο πρόσφατα βαμμένος τοίχος της αυλής μας ήταν γεμάτος μουτζούρες και συνθήματα αθλητικών ομάδων και έδωσε άμεσα εντολή να ξαναβαφτεί. Σήμερα Τετάρτη 12/5/2021 το σχολείο μας έχει φρεσκοβαμμένο τοίχο.
Μακάρι να τον σεβαστούμε και τον διατηρήσουμε όπως είναι, γιατί σε όλους τους μαθητές όλων των σχολείων αξίζει ένα καθαρό, καλαίσθητο, όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.






Πρόσφατα σχόλια