Απρίλιος

Πρωταπριλιά, μία μέρα που συνηθίζουμε να λέμε μικρά αθώα ψέματα, μικροί και μεγάλοι αυτή τη μέρα επιτρέπεται να λέμε ψεματάκια και να κάνουμε μικρές σκανταλιές, αφού είδαμε τον Πινόκιο και μιλήσαμε για μεγάλα και μικρά ψέματα, εμπνευστήκαμε από το παραμύθι και δημιουργήσαμε τον δικό μας Πινόκιο.

Απρίλιος 7 2

Με την κοινωνική λειτουργό μας έφτιαξαν το φανάρι του θυμού. 

Απρίλιος 19 2 Απρίλιος 20 1

Η άνοιξη συνεχίζεται και ο Απρίλης ο μήνας της Λαμπρής έκανε την εμφάνισή του στην τάξη μας. Εμείς τον υποδεχτήκαμε με χρώματα ,λουλούδια, πασχαλινές ζωγραφιές και ανοιξιάτικες δημιουργίες τόσο μέσα στην τάξη όσο και από την αυλή μας.

Απρίλιος 8 2 Απρίλιος 9 1 Απρίλιος 10 2 Απρίλιος 11 2 Απρίλιος 12 2 Απρίλιος 13 2 Απρίλιος 14 2 Απρίλιος 15 2

Επίσης, στολίσαμε ανοιξιάτικα την τάξη μας δημιουργώντας πεταλούδες με την τεχνική του διπλώματος και ένα καταπράσινο λουλουδένιο τοπίο!

Απρίλιος 16 2 Απρίλιος 17 2

Αυτή τη φορά, στην καθιερωμένη μας μέρα, που διαβάζουμε παραμύθι στην παρεούλα μας, της επιλογής των παιδιών, έπεσε στα χέρια μας ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο και τα παιδιά αμέσως ψήφισαν να διαβάσουμε τον “Τσίπη τον Ξεχωριστό” Βιβλίο που μιλάει για τη δύναμη κρύβει ο καθένας μέσα μας.

Απρίλιος 18 2 Απρίλιος 1 2

Πλησιάζει το Πάσχα και εμείς βάψαμε τα αυγουλάκια μας χρησιμοποιώντας χαρτί κουζίνας, μαρκαδόρους και νερό! Φτιάξαμε επίσης και αυγοθήκες για να τα τοποθετήσουμε μέσα και άλλες πασχαλινές κατασκευές!

Απρίλιος 2 1 Απρίλιος 3 1 Απρίλιος 4 1 Απρίλιος 5 2

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Απρίλιος 6 2