Αρχίζει η εκπαιδευτική τηλεόραση για το Δημοτικό

Από τη Δευτέρα 30/3/2020 αρχίζει η εκπαιδευτική τηλεόραση στις 10.00΄ στην ΕΡΤ2. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 30-3-2020

  1. Γλώσσα Δ, Ε, ΣΤ
  2. Ιστορία Δ
  3. Φυσική Ε

Τρίτη 31-3-2020

  1. Μαθηματικά Γ, Δ, Ε
  2. Φυσική Ε, ΣΤ

Από 1 Απριλίου θα ξεκινήσουν μαθήματα για τις μικρότερες τάξεις. Συντονιζόμαστε με την εκπαιδευτική τηλεόραση και μαθαίνουμε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Ανακοίνωση

Αγαπητά μας παιδιά

Ένας ιός που δε βλέπουμε μας έχει κλείσει στο σπίτι. Αυτό όμως γίνεται για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους δικούς μας. Εκμεταλλευτείτε την παραμονή σας στο σπίτι παίζοντας επιτραπέζια, ζωγραφίζοντας, κάνοντας κατασκευές ή κολάζ, ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας ένα ωραίο βιβλίο, συζητώντας με τους γονείς σας, βλέποντας ταινίες και ό,τι άλλο δημιουργικό σκεφτείτε σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

Φροντίστε η διατροφή σας να είναι ισορροπημένη και υγιεινή με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, ψάρια και πολλά υγρά (νερό, χυμούς).

Οι δάσκαλοι και οι δασκάλες σας θα σας ανεβάζουν εργασίες στο blog του σχολείου για να έχετε επαφή με τα μαθήματά σας.

Να ξέρετε ότι τέτοιες καταστάσεις έχουν συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν αλλά οι άνθρωποι κατάφερναν και τις ξεπερνούσαν. Έτσι θα γίνει και αυτή τη φορά. Δε θα μας νικήσει ο ιός επειδή δεν τον βλέπουμε.

Εμπιστευόμαστε την επιστήμη, ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και όλα θα πάνε καλά.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Παράταση αναστολής λειτουργίας σχολείων

Το κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων της Ελλάδας παρατείνεται για 15 μέρες επιπλέον.Το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό έως και τις 10 Απριλίου για προληπτικούς λόγους κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19.