Αγιασμός

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα γίνει τη Δευτέρα 13/9/2021 και ώρα 10.00 π.μ. Τα παιδιά της Α΄ τάξης να έχουν μαζί τις σάκες τους για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Την επόμενη ημέρα, Τρίτη 14/9/2021, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του διευθυντή με τους γονείς των παιδιών της Α΄ τάξης στις 8.20 πμ.

   Από τη Διεύθυνση

Με αφορμή το Καλοκαίρι του Βιβάλντι

Οι μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου μας δημιούργησαν δικές τους πρωτότυπες ιστορίες. Στο μάθημα της μουσικής άκουσαν το τρίτο μέρος από το κοντσέρτο του Αντόνιο Βιβάλντι «Οι τέσσερις εποχές» και φαντάστηκαν ο καθένας μια ιστορία. Στη συνέχεια διηγήθηκαν τις φανταστικές
ιστορίες στους συμμαθητές τους, έγινε ψηφοφορία στην τάξη και οι ιστορίες που ψηφίστηκαν παρουσιάζονται μέσα από τις ζωγραφιές των παιδιών στα βίντεο που ακολουθούν. Το έργο έγινε με την συνεργασία των δασκάλων των τάξεων, που με πολλή όρεξη και χαρά στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Mουσικοοικογένεια, με αφορμή το καλοκαίρι του Βιβάλντι

Ένας Τεμπέλης Ήλιος, με αφορμή το καλοκαίρι του Βιβάλντι

Εγγραφές μαθητών στην Α΄ Τάξη

Αγαπητοί γονείς,

Οι εγγραφές για την Α΄ τάξη του σχολικού έτους 2021-2022 θα γίνονται στο γραφείο του σχολείου μας από 1 Μαρτίου 2021 έως 20 Μαρτίου 2021 και ώρες 9.30 πμ. – 13.00 μμ.

   Δικαίωμα εγγραφής έχουν όσα παιδιά γεννήθηκαν το 2015.

 Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

  1. ΑίτησηΥπεύθυνη δήλωση του γονέα με τα στοιχεία του παιδιού για αναζήτηση του πιστοποιητικού γέννησης από το σχολείο (η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση υπάρχει στο σχολείο και συμπληρώνεται από το γονιό την ημέρα της εγγραφής).
  2. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  3. Πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ ή ΟΤΕ (όπου η αναγραφόμενη διεύθυνση κατοικίας να είναι στο όνομα ενός εκ των δύο γονέων) ή συμβόλαιο ενοικίου.
  4. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή συμπληρωμένο από παιδίατρο.
  5. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου.

Σημείωση: Οι εγγραφές γίνονται από γονείς ή κηδεμόνες με την ταυτότητά τους. Για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις καλό θα ήταν θα κλείνετε ραντεβού στο τηλέφωνο 210-4915950.

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ

Οι εγγραφές για το Ολοήμερο γίνονται τις ίδιες ημέρες και ώρες. Δεν απαιτούνται βεβαιώσεις εργασίας.

Από τη Διεύθυνση

Καλή σχολική χρονιά

Αγιασμός

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα γίνει τη Δευτέρα 14/9/2020 και ώρα 11.00 πμ. Τα παιδιά της Α΄ τάξης να έχουν μαζί τις σάκες τους για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Την επόμενη ημέρα, Τρίτη 15/9/2020, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του διευθυντή με τους γονείς των παιδιών της Α΄ τάξης στις 08.30 πμ.

Από τη Διεύθυνση