Κάλαντα στο Σχολείο από την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας

14 Δεκεμβρίου 2023 Δεν επιτρέπονται σχόλια Από Ροπόδης Κωνσταντίνος

Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η Φιλαρμονική Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκε το σχολείο μας φέροντας χριστουγεννιάτικες νότες και τραγούδια.

Τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ακούστηκαν σήμερα στο σχολείο μας από την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο υπαστυνόμος Β’ κ. Μητσόπουλος Ιωάννης με την ιδιότητα του μαέστρου παρουσίασε στα παιδιά τα πνευστά και κρουστά μουσικά όργανα της μπάντας με παράλληλες, σημαντικές ιστορικές αναφορές προκαλώντας την ιδιαίτερη προσοχή και συμμετοχή των παιδιών.

Οι μαθητές/τριές μας υποδέχτηκαν τους καλαντιστές με πολύ χαρά και ενθουσιασμό, έθεσαν απορίες σχετικές με το επάγγελμα του αστυνομικού, αλλά και σχετικές με τα χαρακτηριστικά των μουσικών οργάνων που παρουσιάστηκαν. Στο τέλος αντάλλαξαν μαζί τους θερμές ευχές για το νέο έτος,

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον πρόεδρο κ.Τάσο Ντεβέ για την πρωτοβουλία αυτή, την μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και ιδιαίτερα τον κ. Μητσόπουλο για την εξαιρετική παρουσίαση.

ΚΑΛΑΝΤΑ 2023 1 ΚΑΛΑΝΤΑ 2023 2

ΚΑΛΑΝΤΑ 2023 3 ΚΑΛΑΝΤΑ 2023 4