Λειτουργία της Ε.Δ.Υ. για το σχ. έτος 2024-25

images

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε πως και αυτή τη χρονιά θα λειτουργήσει στο σχολείο μας Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (Ε.Δ.Υ.) η οποία απαρτίζεται από την Ψυχολόγο κ. Ντελέζου Κωνσταντίνα, την Κοινωνική Λειτουργό κ. Τσολάκη Σοφία & τον Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής κ. Αλεξόπουλο Παναγιώτη.

Σκοπός της Ε.Δ.Υ. είναι η διερεύνηση και ο εντοπισμός των εκπαιδευτικών αναγκών, του είδους των εκπαιδευτικών και ψυχοκοινωνικών δυσκολιών των μαθητών, καθώς και η εφαρμογή παιδαγωγικών, εκπαιδευτικών και υποστηρικτικών μέτρων για το σύνολο των μαθητών της σχολικής κοινότητας. Παράλληλα, έργο της Ε.Δ.Υ. αποτελεί η υλοποίηση εξατομικευμένων και ομαδικών παρεμβάσεων ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των γνωστικών και ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών, παιδαγωγική και συμβουλευτική ψυχοκοινωνική στήριξη σε εκπαιδευτικούς και γονείς ή κηδεμόνες.

Η Ψυχολόγος και η Κοινωνική Λειτουργός θα βρίσκονται στο σχολείο κάθε Πέμπτη και οι συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους γονείς και κηδεμόνες θα πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση του σχολείου στο τηλέφωνο 2610-271857, τηρώντας τις αρχές δεοντολογίας και απορρήτου που διέπουν τις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Η Διευθύντρια

Βασιλική Γκολώνη