Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις...

Άνοιγμα σχολείων…

Αγαπητοί γονείς…

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία,χαρά και αγάπη..Σας ενημερώνουμε πως την Δευτέρα 11-1-2021 επιστρέφουμε όλοι επιτέλους στα σχολεία μας..Για να παραμείνουμε υγιείς πρέπει να θυμόμαστε τους βασικούς κανόνες προφύλαξης…

Μάσκα υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του σχολείου,τήρηση αποστάσεων και αποφυγή συγχρωτισμού κατά την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών.

Η προσέλευση και η αποχώρηση των παιδιών θα γίνεται από την ίδια είσοδο(επί της οδού Καραϊσκάκη) και θα λειτουργήσουν κανονικά τα ολοήμερα τμήματα μας και η πρωινή υποδοχή για όσους το είχαν δηλώσει στην αρχή της σχολικής χρονιάς..

Μην ξεχάσετε την βεβαίωση μετακίνησης μαθητή που είχατε λάβει παλαιότερα για την μετακίνηση του παιδιού προς και από το σχολείο,όπως επίσης και τον κωδικό 4 στο 13033 για την δική σας μετακίνηση προς και από το σχολείο.

Σε περίπτωση ασθένειας ή κρυολογήματος με  συμπτώματα όπως πυρετό,βήχα ή δύσπνοια παραμένουμε σπίτι και ενημερώνουμε το σχολείο..Για να παραμείνουμε στο σχολείο μας ασφαλείς πρέπει να επιδείξουμε όλοι υπευθυνότητα αναφορικά με τις ιώσεις..

Ευχή όλων να καταφέρουμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω και να επιστρέψει στην καθημερινότητα μας το χαμόγελο,η αισιοδοξία,οι αγκαλιές και όλα όσα μας στέρησε η προηγούμενη χρονιά..

Καλή και ασφαλή αρχή σε όλους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *