Άρθρα ανά μήνα: Μάιος 2026
Βιωματικό σεμινάριο για τη χρήση της σχολικής τσάντας
Την Δευτέρα 4 Μαϊου κατά το πρώτο δίωρο καθώς και την Τετάρτη 6 Μαϊου επίσης το πρώτο δίωρο οι μαθητές και οι μαθήτριες Β και Ε2 αντιστοίχως συμμετείχαν σε βιωματική , επιμορφωτική δράση με θέμα “Η χρήση της σχολικής τσάντας και οι μυοσκελετικές επιβαρύνσεις στους μαθητές/τριες. Πρόληψη και αντιμετώπιση μέσω της Φυσικοθεραπευτικής Προσέγγισης.”
Οι μαθητές /τριες συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον.
Την παρουσίαση έκανε η κ. Σιαραμπή Ελένη Φυσικοθεραπεύτρια ΠΕ28 στο ΚΕΔΑΣΥ Μαγνησίας στα πλαίσια της ατομικής της αξιολόγησης ως νεοδιορισθείσα Φυσικοθεραπεύτρια.
Συνεργασία με το Ειδικό σχολείο Αγριάς
Την Πέμπτη 30 Απριλίου, η Β τάξη του σχολείου μας, στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων με θέμα τον “Εθελοντισμό”, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ειδικό σχολείο Αγριάς. Εκεί οι μαθητές και οι μαθήτριες συνεργάστηκαν σε δραστηριότητες με μουσική . Περάσαμε υπέροχα όλοι μαζί! Στο τέλος,μας έκαναν δώρο τα υπέροχα γλαστράκια.Τους ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία και συνεργασία.(Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί:Φωτεινή Μαρκάκη,Βασιλική Κολοβού, Έλενα Χαχαμιδη).