Καλή σχολική χρονιά!!!

Αγαπητοί γονείς και μαθητές του 21ου Δ.Σ.Ηλιούπολης,

Έφτασε  η ώρα που θα συναντηθούμε και πάλι  από κοντά!

Τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 το σχολείο θα  ανοίξει τις πόρτες  του  για  να  υποδεχτεί με χαρά παλιούς και νέους μαθητές.

Τα παιδιά  θα προσέλθουν  στις  9:00πμ . Θα ακολουθήσει  ο καθιερωμένος Αγιασμός, ο οποίος λόγω αυξημένων μέτρων προστασίας κατά του COVID19 θα πραγματοποιηθεί μέσα στις τάξεις. Στο προαύλιο θα παραμείνουν μόνο οι μαθητές της ΣΤ  και της Α΄τάξης.  Έπειτα, τα παιδιά θα αποχωρήσουν στις 10:00πμ. 

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι γονείς, αφήνουν τα παιδιά στην είσοδο και τα παραλαμβάνουν εγκαίρως στις 10.00 από την πόρτα του σχολείου στην οδό Γράμμου. Κατ’ εξαίρεση οι γονείς της πρώτης τάξης θα παραμείνουν σε χώρο του προαυλίου , που θα υποδειχτεί από την εκπαιδευτικό, για μια πρώτη γνωριμία με τη δασκάλα της τάξης. Η χρήση μάσκας από τους γονείς και η τήρηση των αποστάσεων είναι απαραίτητη.
Η προσέλευση των μαθητών τη Δευτέρα θα γίνει με επίδειξη self test ή πιστοποιητικό νόσησης στον εκπαιδευτικό της τάξης. Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε self test δωρεάν από τα φαρμακεία. 

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου οι μαθητές όλων των τάξεων θα έρθουν κανονικά 8 το πρωί με άδεια τσάντα, τετράδιο και μολύβι και θα σχολάσουν κανονικά στις 13.15.
Το ολοήμερο θα λειτουργήσει από την                                     Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη.

Ο Σύλλογος  Διδασκόντων  του σχολείου  μας  εύχεται         σε όλα τα παιδιά

                        Καλή Σχολική Χρονιά με Υγεία

            και πολλή όρεξη για Δημιουργία και Μάθηση!

 

* Ακολουθεί το μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 

Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς